Razboi în Ucraina

Serghei Lavrov a afirmat că Occidentul a declarat un ,,război hibrid total” împotriva Rusiei

Publicat: 14 mai 2022
Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a afirmat că Occidentul a declarat un "război hibrid total" împotriva Rusiei

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a afirmat că Occidentul a declarat un „război hibrid total” împotriva Rusiei și acum este greu de spus cât va dura conflictul, scrie Sky News.

Lavrov a spus, la Moscova, că după ce Oocidentul a declarat „război hibrid total” Rusiei este greu de prevăzut cât va dura conflictul cu Occidentul.

El continuă spunând că eforturile de a izola Rusia sunt „condamnate”, notează Mediafax.

Lavrov spune că „politicienii occidentali ar trebui să înțeleagă că eforturile lor de a izola țara noastră sunt în zadar”.
Comentarii
  • Idiotule mosneag nebun numai kakat mananci tu si toti putinistii rusi. rusii prosti au revoltat toate tarile si Nato si toate tarile care sunt impotriva razboiului si toate tarile trebuie sa se apere impotriva nazistilor rusi. Era ceva pace in lume pana s-a trezit din nou Rusia comunista sa faca iar razboi. Occidentul si Nato si toate tarile oare ar trebui sa fie la comanda Rusiei si intreaga planeta sa fie data Rusiei si nimeni sa nu spuna nimic? Ce rusi psihopati inapoiati in in anul 1914. nu va mai satura moartea de teritorii, de furat si jefuit tari pasnice, moartea sa va ia de rusi

  • Da se pare că și occidentul a declanșat o operațiune specială de denzaficare a bolșevismului din ucraina și elminarea naziștilor bolșevici putiniști și lavroviști din ucraina

  • Putin a greșit și fata de Rusia și față de Occident, trăiește în trecut și din această cauză va fi inlaturat

Adauga un comentariu