Fotbal extern

Sergio Ramos ii ia apararea lui Benzema

Publicat: 25 mart. 2013
8

Fundaşul spaniol Sergio Ramos i-a luat apărarea atacantului francez Karim Benzema, coechipierul său de la Real Madrid şi viitor adversar în partida Franţa-Spania din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014, programată marţi la Paris.

Ramos consideră o ‘nebunie’ toate criticile care i se aduc lui Benzema pentru lipsa de eficacitate din ultima perioadă. ‘Să pui în discuţie un jucător precum Benzema este o nebunie, atât la Real Madrid cât şi la echipa Franţei. Este un jucător foarte special, care face diferenţa. Este un foarte bun atacant, care face lucruri bune la Real, dar şi la naţionala ţării sale, iar atunci când este în formă, puţini jucători pot atinge nivelul său’, a declarat internaţionalul spaniol luni, în cursul unei conferinţe de presă.

‘Faptul că îl cunosc foarte bine, nu ştiu dacă reprezintă un lucru bun său rău, însă trebuie supravegheat tot timpul. Dacă uiţi un singur moment de el, profită imediat şi înscrie’, a adăugat Sergio Ramos.

Întrebat dacă a avut vreun contact în ultimele zile cu Benzema şi Raphael Varane, celălalt francez din lotul lui Real Madrid, fundaşul spaniol a spus: ‘Contactul este permanent, mai ales cu Karim, cu care am o relaţie specială, chiar dacă am o relaţie foarte bună şi cu Varane’.

Adauga un comentariu