National

Sergiu Andon o lasa muta de uimire pe Sulfina Barbu

Publicat: 22 iun. 2012
1

Sergiu Andon a avut o replica incalificabila catre Sulfina Barbu intr-o dezbatere difuzata vineri seara la Realitatea TV. In timpul unei discutii pe subiectul investirii lui Puiu Hasotti ca ministru al Culturii, Sergiu Andon – enervat ca Sulfina Barbu l-a intrerupt – a intrebat-o pe aceasta: „V-ar fi convenit ca presedintele sa va ceara o declaratie ca n-ati practicat prostitutia?”

Sulfina Barbu, fost ministru al Muncii, a ramas fara replica.

Reamintim ca Traian Basescu i-a cerut lui Puiu Hasotti, nominalizat pentru functia de ministru al Culturii, sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu a plagiat in operele sale stiintifice.

Sergiu Andon a fost declarat incompatibil cu functia de parlamentar in urma unei sentinte definitive in Justitie, care a certificat decizia ANI. ANI l-a declarat incompatibil pe motiv ca, parlamentar fiind, a fost avocat intr-un proces de coruptie.

Sergiu Andon este autorul unui celebru articol la adresa Casei Regale, publicat in anii ’90 in ziarul „Adevarul” cu titlul „Fir-ai al naibii, Majestate!”.

Sursa: hotnews.ro

Comentarii
  • usl= o adunatura de mirlani agresivi cu cap de porc (in marea lor majoritate), votati de circa 6*% de naivi/gogildai/idioti…

  • CE PRETENTII AVETI, SI ANDON CA SI ALTII, DOAR UN GOLAN AL POLITICHIEI ROMANESTI. CE SA-I FACI, ASTA-I NATIA ROMANA DE KKT !!!!

Adauga un comentariu