Hardware

Seria AMD Radeon HD 7800 stabileste ritmul in industria de placi grafice

Publicat: 07 mart. 2012

Gamerii pot intra deja in lupta, modifica setari si pot extinde campul vizual cu tehnologia AMD Eyefinity 2.0 multumita celor mai avansate procesoare grafice din industrie.

Echipate cu tehnologia AMD de ultima generatie Graphics Core Next Architecture (GCN), pentru performante spectaculoase si eficienta energetica, seria AMD RadeonHD 7800 dispune de suport PCI Express® 3.0 si tehnologie AMD ZeroCore Power.

Placile grafice AMD Radeon HD 7870 GHz Edition si AMD Radeon HD 7850 sunt echipate cu 2GB de memorie GDDR5 si vor fi disponibile la nivel mondial de la parteneri precum ASUS, Club 3D, Diamond, Gigabyte, HIS, MSI, Powercolor, Sapphire, VisionTek si XFX, prin intermediul magazinelor retail si e-tail, cu preturi incepand de la $249.

Cu o cerere in continua crestere pentru mai multa performanta care sa ofere suport celor mai pretentioase jocuri, seria de placi grafice AMD Radeon HD 7800 este pregatita pentru generatiile de jocuri si aplicatii ce vor veni. Iar pentru cei aflati in cautarea unui upgrade de ultima generatie, seria AMD Radeon HD 7800 este alegerea ideala.loading...

Adauga un comentariu