Actualitate

Seria de gafe lingvistice a Ralucăi Turcan taxată de colegii din politică

Publicat: 21 nov. 2019

PSD o ironizează pe Raluca Turcan, după ce a spus „propaghează” și „omul să aibă garanția că nu se trezește mort”.

Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, Olguța Vasilescu, a ironizat-o pe Raluca Turcan, printr-o postare pe Facebook:  „Uite cine vorbește de analfabeți! Fetele de la PNL au ceva cu Poșta și poștașii…”.

Fostul ministru al fondurilor UE, Roxana Mînzatu, a întrebat: „Sunteți siguri că știti care este conjugarea la a treia, singular, pentru verbul -a propaga-? Nu e așa că, dacă nu e ceva spus de Dăncilă, ni vi se mai pare așa grav? ”.

PSD Hunedoara îi transmite lui Turcan „succesuri mai departe”.

„Din puţul gândirii vicepremierului PNL Raluca Turcan care…. –propaghează- şi -omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort…-…-Succesuri- mai departe Ralucăi Turcan! ”, potrivit unei postări publicate de filiala PSD Hunedoara, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timișoara, că „nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”.

De asemenea, vicepremierul a spus că agenți poștali fac politica PSD în teritoriu. Că amenință cu neplata pensiilor sau ”propaghează” știrea falsă.loading...

Comentarii
  • E cu dus si intors Unii zic „trebuie sa marci banul’ altii zic „trebuie sa marchezi banul’ Hagi marcheaza un gol Propagheaza e o forma intalnita in viata de zi cu zi Limba e un organism viu Sunt atatea cazuri de forme initial considerate gresite gramatical, care s-au raspandit in uzul curent, si au fost ulterior recunoscute de academie

  • Nu mai publicati moaca asta de iapa botoxata ca deja m-am scarbit pe ziua de azi. O analfabeta si o troaca cu laturi ale carei singure merite sunt sarguinta cu care a lustruit bastonul lui (mefi)stolojan si recordul de viteza la lins kürul sasalaului nazist.

Adauga un comentariu