Secretele istoriei

Serie de atentate cu bomba de Pastele Catolic. Exploziile s-au petrecut chiar in timpul slujbei. Peste 50 de persoane au murit si alte sute sunt ranite

Publicat: 21 apr. 2019
3

Atentat groaznic in Sri Lanka.

Oficialii din Politie declara ca au fost explozii puternice la trei biserici si trei hoteluri din tara in Duminica Pastelui Catolic.

Un sir de explozii au lovit duminica hoteluri si biserici din Sri Lanka, ucigand cel putin 50 de persoane si ranind sute de militari la slujbele de Pasti.

Primele explozii au fost raportate la Biserica Sf. Anthony din Colombo si St Sebastian's din orasul Negombo, aflat chiar in afara Capitalei.

Directorul spitalului national Colombo, Samindi Samrakoon, a declarat pentru Reuters ca a fost instiintat despre cel putin 20 de decese si 280 de persoane ranite, scrie The Guardian.

Cel putin 160 de persoane ranite in explozia Sfantului Anthony au fost transportate la spitalul national Colombo pana la jumatatea diminetii, a declarat un oficial pentru AFP.

"Un atac cu bomba a fost raportat la biserica noastra, va rugam sa veniti si sa va ajutati membrii familiei dumneavoastra daca sunt acolo", se arata intr-un mesaj transmis de oficialii institutiei

La scurt timp dupa ce aceste explozii au fost raportate, politia a confirmat ca trei hoteluri din Capitala au fost lovite de explozii, impreuna cu o biserica din orasul Batticaloa, in estul tarii.
Adauga un comentariu