Magazin

Service Airsoft specializat pentru nevoile tale de la NRG

Publicat: 27 iul. 2021

Airsoft este un sport foarte popular în rândul tinerilor din România. În ultimii 5 ani popularitatea a crescut constant, iar în prezent sunt milioane de jucători amatori ce iau parte la diverse competiții.

În Airsoft sunt folosite replici de arme concepute special să poată imita aproape identic armele reale. Pentru a folosi replicile de arme în siguranță este foarte important ca jucătorii să cunoască și să respecte regulile.

Cei de la NRG vin în ajutorul jucătorilor de airsoft atât cu soluții complete de replici și echipamente cât și cu un service dedicat. În acest service airsoft poți să îmbunătățești performanțele replicilor de arme, sau le poți repara, atunci când este cazul.

Încă din anul 2013 NRG oferă soluții complete de mentenanță și servisare. Aici se pot repara, modifica sau îmbunătăți replicile de arme folosite în jocurile de airsoft. Acestea necesită condiții speciale de servisare pentru a putea face modificările necesare sau pentru a le repara. Iată câteva tipuri de operațiuni pentru care poți apela la acest service:

Înlocuire componente hop-up

Aceste componente joacă un rol extrem de important pentru replica de armă deoarece ele oferă direcție și precizie bilelor. Guma de hop-up, camera de hop-up și țeava internă fac parte din sistemul de preluare a bilei pentru lansare. Este recomandat ca periodic să fie curățate sau verificare pentru a nu se strica din cauza utilizării incorecte.

Service airsoft pentru shiming

Cele mai moderne replici de arme electrice sunt formate din roți care necesită o aliniere corectă pentru a da randament maxim. După folosiri repetate aceste rotițe încep să se uzez, sau dacă nu sunt întreținute corect, poate apărea uzura prematură. În acest condiții replica de armă consumă acumulatorul mult mai rapid fără să aibă un randament bun.

Revizie motor

Pentru o replică electrică, motorul este baza acesteia. Acesta are nevoie de mentenanță și curățare periodică să funcționeze în parametri optimi. În caz contrar, motorul va consuma bateria mult mai rapid și nu va avea o cadență bună de tragere.

Angle of Engagement

Toate replicile de arme airsoft electrice folosesc un piston cu roți dințate. Este important să verifici dacă pistonul este poziționat bine astfel încât dinții să poată călca corect fără să apară uzura prematură. În service se va putea regla AOE-ul și se va verifica dacă replica de armă poate să fie utilizată în deplină siguranță.

Montaj mosfet

Armele electrice folosesc puterea electrică pentru lansarea bilei. Așadar, este nevoie de o componentă care verifică și protejează instalația electrică în timpul utilizării pentru a nu consuma mult prea rapid bateria. De asemenea, mosfet-ul are și rolul de a proteja componentele mecanice. Cu ajutorul acestui circuit electric replica de armă are o durată de funcționare mult mai mare în condiții optime de utilizare.

 

Adauga un comentariu