Economic Local

Servicii Publice Iași cumpără sisteme de ultimă oră pentru sera din Aleea Tudor Neculai! Contractul are o valoare de 140.000 de euro

Publicat: 19 mai 2021
Sera din Aleea Tudor Neculai
Servicii Publice Iași SA continuă achizițiile pentru sera din zona CUG

Sera municipalității din Aleea Tudor Neculai va fi dotată cu noi loturi de echipamente. Licitația va fi organizată la mijlocul lunii iunie 2021. Prețul cel mai mic va fi un criteriu de departajare a ofertelor. Autoritatea contractantă a finalizat și alte licitații

Servicii Publice Iași (SPI) SA continuă achizițiile din programul anual. Pe data de 15.06.2021 este programată licitația pentru furnizarea mai multor loturi de mese mobile pentru sera de flori din zona Aleaa Tudor Neculai, dar și sisteme de automatizare și climatizare. Valoarea estimată a contractului este de 709.800 de lei, fără TVA, aproximativ 140.000 de euro. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

„Termenul de garanție pentru echipamente este de minimum 24 de luni (garanția include un angajament asumat de vânzător față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, în cazul în care acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție și în propunerea tehnică). Perioada de garanție a echipamentelor începe din data semnării procesului-verbal de recepție și punere în funcțiune”, se arată în caietul de sarcini.

Totodată, SPI a demarat lucrări și pentru extinderea serei.

Autoritatea contractantă a stabilit loturile pentru echipamentele solicitate

Procedura este împărțită în 3 loturi: mese mobile cu sistem de irigare flux/reflux, sistem de încălzire și recirculare aer sistem de control.

„Furnizarea, amplasarea și instalarea a 56 de bucăți mese mobile cu dimensiunea de 1.810 x 8.500 mm (suprafața 861,56 metri pătrați). Fiecare masă este compusă din: profil lateral din aluminiu 122 mm, profil de capăt din aluminiu de 122 mm, profil intermediar din aluminiu tubular, profil intermediar din aluminiu cu bride tubulare, suport galvanizat cu ajustare pe înălțime, țevi galvanizate pentru mobilitatea meselor, bride galvanizate anti-răsturnare, baza din polistiren pentru sistemul flux-reflux, șuruburi galvanizate, schițe pentru ansamblare și instalare”, se mai arată în descrierea primului lot al procedurii.

Servicii Publice a încheiat contractul pentru refacerea locurilor de joacă din Iași

Totodată, Servicii Publice Iași (SPI) SA a finalizat altă licitație pentru achiziția serviciilor de reabilitare a locurilor de joacă. Mai precis, SPI a comandat furnizarea unui lot de dale de cauciuc ce urmează să fie montate în spațiile municipalității. Comisia de evaluare a ales oferta societății Navoil Invest SRL (Sibiu). Valoarea finală a contractului este de 414.000 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. Societatea este controlată de Ivan Cobăsnean. În 2019, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1,1 milioane de lei, profit de 132.494 de lei, datorii de 1,3 milioane de lei, cu un număr de 5 angajați. Cantitatea maximă necesară este de 12.000 de dale din cauciuc și 48.000 de conectori de fixare. Produsele furnizate trebuie să aibă o garanție de minimum 2 ani. În anul 2020, SPI a organizat o licitație pentru achiziția de pavele și borduri.

Adauga un comentariu