Actualitate

Serviciul de Ambulanta monitorizeaza traditionala bataie de la Ruginoasa

Publicat: 30 dec. 2011
1
Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi au anuntat astazi ca un echipaj de prim-ajutor va monitoriza traditionala bataie de la Ruginoasa. Ambulanta va prelua eventualele victime ale bataii dintre valeni si deleni.
In fiecare an, la Ruginoasa, bataia e rupta din Rai sau, mai bine spus, din traditie. Localnicii se impart in doua tabere: delenii si valenii, iar in ultima zi din calendar se intalnesc la marginea satului pentru o confruntare menita sa alunge spiritele rele.
Comentarii
  • lasati salbaticii sa se exprime,poate asa mai scapam de oligofreni cu ajutoare sociale de la stat.Poate in acest timp unii oameni au nevoie intradevar de ajutor de la salvare si noi stam dupa niste mirlani-oligofreni sa se paruiasca.Daca atit ii duce capul noroc bun;nu trebuie sa sufere o colectivitate pt citiva mirlani.

  • Aici la aceasta batalie erau buni cei de la SMURD ca sa fie batauti si ei o tzara de popor sa le mai vina mintea la cap . Trimitei pe cei de pe EPA ca ei pt asta sunt buni pt ghioage in cap la cata minte au ! Sa vada si cei de la SMURD cum este reactia poporului ca sa nu se mai laude la toata lumea ca muncesc si nu au nici o pregatire medicala ! EPA -echipaj fara nici o pregatire medicala care vine sa salveze viata unui om . SMURDUL este cea mai mare teapa data sistemului medical romanesc frati romani cum este si dalkia si rosia montana !!!

  • Pe langa pupatul moastelor o bataie tribala,mersul la vrajitoare si popi care deschid carti, demonstraza inca odata apartenenta la ev mediu a poporului roman

Adauga un comentariu