Economic Local

Serviciul Local de Colectare Iasi preia gratuit deseurile electrice mari

Publicat: 21 mai 2019
1

Serviciul Local de Colectare Iasi preia gratuit deseurile electrice de mari dimensiuni direct de acasa sau de la sediul firmelor si institutiilor, iar persoanelor juridice li se ofera documentele necesare de casare, în conformitate cu legislatia în vigoare.

Vezi si: EXCLUSIV – IMAGINI HORROR! Poluare masiva in subteranul Iasului! Substante deosebit de periculoase, deversate in cantitati industriale

Cei care doresc sa scape responsabil de deseurile electrice le pot duce la Centrul de Colectare a deseurilor electrice situat pe Strada Pompei nr. 3 (zona Podul de Piatra), în zilele de luni si miercuri, între orele 15:00-17:30 , respectiv sâmbata între, orele 11:00-13:00. O alternativa este efectuarea unei comenzi de preluare gratuita a deseurilor de acasa sau de la locul de munca, printr-o programare la TelVerde: 0800 444 800.

Vezi si: Atentat la sanatatea publica! Metoda prin care autoritatile iesene pacalesc inspectorii Uniunii Europene: Masuratorile masluite care ascund un dezastru – FOTO

Pe parcursul anului trecut, peste 270.000 kg DEEE au fost colectate în urma a peste 2.000 de comenzi primite la TelVerde: 0800 44 800. Serviciul Local de Colectare Iasi desfasoara activitati de colectare a deseurilor electrice si electronice (DEEE). În sprijinul activitatii de colectare, Asociatia RoRec sustine procesele de informare si educare în comunitatea ieseana, iar institutii precum Agentia de Protectie a Mediului (APM) Iasi, Garda de Mediu Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Salubris SA si alti parteneri locali sustin activitatea Serviciului Local de Colectare Iasi.

"Deseurile electrice au în structura lor componente toxice, care odata ajunse la groapa de gunoi, pe câmp, pe malul apelor sau chiar în spatele casei, polueaza solul, aerul sau apa si ne afecteaza tuturor sanatatea. Alege sa respecti întreaga comunitate din care faci parte si mediul înconjurator – colecteaza deseurile electrice! Fii mereu informat, învata despre obligatiile pe care ni le impune legea si despre felul în care te poti feri de amenzi", au precizat reprezentantii Serviciul Local de Colectare Iasi.
 

Adauga un comentariu