Economic Local

Sesiuni de informare despre relansarea proiectelor dedicate microintreprinderilor

Publicat: 20 mai 2019
1

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeza, in luna mai 2019, doua sesiuni de informare cu privire la relansarea prioritatii de investitii 2.1. "Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri" – 2.1.A Microintreprinderi din cadrul POR 2014-2020.

Vezi si: Arbusti si butasi de flori, distribuiti gratuit asociatiilor si institutiilor

"Pentru acest apel de proiecte pot solicita finantare societatile comerciale si cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor, au mai mult de un an de activitate si profit din exploatare inregistrat in anul 2018 si care investesc in mediul urban. Pot primi finantare investitiile sau activitatile care se refera la construirea, modernizarea si extinderea spatiilor de productie sau prestare a serviciilor", au explicat reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Vezi si: Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

In regiunea Nord-Est, alocarea financiara disponibila in cadrul acestui apel de proiecte este de 26,26 milioane euro. Evenimentele vor avea loc pe data de 23 mai 2019, la Botosani, Hotel Rapsodia, Ora 11:00, iar pe data de 28 mai 2019, la Piatra Neamt, Hotel Central Plaza, Ora 11:00.

Vezi si: Fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii agricole

 

 

Adauga un comentariu