Actualitate

Seva de mesteacan are efect garantat in cura de slabit. Elimina rapid depozitele de grasime si celulita

Publicat: 14 apr. 2020
Seva de mesteacăn are efect garantat
Seva de mesteacăn are efect garantat

Seva de mesteacăn are efect garantat. Seva de mesteacăn este un lichid limpede, cu gust plăcut şi totodată un elixir gratuit contra kilogramelor în plus.

Se obţine primăvara, prin incizii în trunchiul copacului. Aceasta este considerată un „supliment alimentar” natural, ideal împotriva obezităţii şi a celulitei.

Seva de mesteacăn are efect garantat

Pentru colectarea sevei se aleg mestecenii maturi, cu un diametru de 20-30 cm. Pe partea de nord a copacului, cât mai sus posibil, se face o incizie în scoarţă, adâncă de aproximativ 5 cm.

În gaura formată, se introduce o ţeavă subţire, iar sub ea, se leagă de trunchi un recipient, pentru a permite sevei să se prelingă în vas. Se colectează 1-2 căni de la fiecare copac. Se consuma cât mai proaspătă.

Sevă de mesteacăn se găseşte şi în magazinele naturiste.

Ideală pentru slăbit

Seva de mesteacăn ajuta la scăderea accelerată în greutate, fără a pune în pericol sănătatea. Conţine acizi organici, săruri minerale de potasiu, calciu, magneziu şi cupru, vitamina B, vitamina C şi alte substanţe nutritive. Purifică organismul, elimină apa suplimentară din organism, amplifica tranzitul intestinal, accelerează metabolismul.

Seva de mesteacăn are efect garantat. Cum se ține cura

Se consuma 1 litru de sevă pe zi, timp de cel puţin 3 săptămâni, repartizat între mese. În paralel, se bea o cantitate sporită de apă – cel puţin 1,5 litri pe zi. Se evită totodată consumul de carne, zahăr şi produse cu zahăr, alimente prea sărate sau cu multă grăsime.

Elimină celulita

Seva de mesteacăn ajuta la eliminarea ţesuturilor adipoase inflamate. Se consuma câte 1 litru de sevă pe zi şi, în paralel, se masează energic cu sevă de mesteacănzonele afectate de celulită. Tratamentul durează 1 lună şi are efecte spectaculoase.

Efectele curei cu sevă de mesteacăn

– elimină apa în exces, toxinele;
– purifică organismul;
– stimulează digestia şi intensifică metabolismul;
– depozitele de grăsime sunt rapid îndepărtate;
– celulita se estompează şi, în unele cazuri uşoare, chiar dispare.

Contraindicaţii! Seva de mesteacăn nu este recomandată în sarcina şi alăptare. Persoanele care sunt alergice la aspirină nu trebuie să folosească sevă de mesteacăn. Datorită efectului pe care îl are asupra rinichilor, seva de mesteacăn nu trebuie folosită de cei aflaţi în criza renală. De asemenea, nici de cei care au afecţiuni cardiace decompensate.
Adauga un comentariu