Remedii naturiste

Seva de mesteacan: noua bautura de detoxifiere la moda

Publicat: 12 nov. 2014
Toxine, celulita, tulburari digestiveSeva de mesteacan va fi noua metoda de detoxifiere dupa petrecerile de final de an? Deja utilizata pe scara larga in Europa si China, seva de mesteacan are proprietati diuretice. Ea permite eliminarea deseurilor care blocheaza sistemul digestiv, dar si pe cele care se acumuleaza in tesutul adipos. Adio coaja de portocala!

Cum se prepara tinctura de mesteacan 

Potrivit adeptilor sai, apa mesteacan reduce, de asemenea, excesul de apa din cauza problemelor de retentie. Unii au vorbit si despre imbunatatirea sistemului digestiv, prin vindecarea de constipatie sau diaree. Proprietati medicinale care nu au fost inca validate, data fiind aparitia sa recenta pe piata.

Sucul perfect pentru detoxifierea organismului 

Pentru a recupera acest nectar miraculos, este suficienta o taietura adanca in copac, un tub de lemn si seva curge. O poti bea pura sau cu apa, dar termenul de valabilitate este de doar cateva zile. Un avantaj pentru cei cu un mesteacan in gradina lor. Dar va trebui sa fiti rabdatori deoarece este nevoie de mai multe ore pentru a umple un borcan si seva poate fi recoltata doar primavara. Intre timp, este posibil sa o gasiti mai usor in unele magazine plafar.


loading...

Adauga un comentariu