Magazin

Sex cu seful: patru motive pentru care e interzis

Publicat: 20 aug. 2012
1
Una este sa te indragostesti de un coleg de munca si cu totul altceva este sa ai o relatie cu seful tau. Diferenta de..nivel ar putea aduce multe probleme, in ciuda sentimentelor nobile dintre voi. Iata cateva motive pentru care nu trebuie sa te combini cu seful.
Devii vulnerabila si risti viitorul
Inceperea unei relatii cu seful tau nu iti poate aduce prea multe avantaje, deoarece te pune intr-o pozitie de vulnerabilitate. Daca va despartiti, indiferent de motive, atmosfera de la birou va fi aproape insuportabila, iar daca tipul este dificil, iti poate face zile amare.
Orice succes profesional va fi pus pe seama relatiei voastre
Daca ramaneti impreuna o perioada mai amre de timp, detaliile relatiei voastre vor fi puse la zid, oricat de discreti ati fi. O data ce stirea despre voi doi ajunge peste tot, de la contabilitate, la IT si receptie, toate realizarle tale profesionale vor fi privite cu scepticism. Sa nu mai vorbim despre mariri de salariu sau promovari.
Colegii te vor sapa mai tare
Desi ar trebui, teoretic, sa se teama de tine mai degraba decat sa te atace, unii colegi se vor simti nedreptatiti si te vor sapa mai intens. Oricat de penibila poate suna, unii oameni te vor sabota profesional pentru simplul fapt ca ai o relatie cu seful.
Politica companiei va poate sanctiona
Unele companii au reguli foarte stricte in privinta relatiilor dintre angajati. Daca lucrati amandoi intr-o multinationala a carei politica interna nu permite astfel de legaturi, puteti fi amandoi aspru sanctionati. Daca sunteti convinsi ca v-ati gasit sufletul pereche, unul dintre voi trebuie sa-si gaseasca alt job.
sursa: unica.ro
Adauga un comentariu