Dragoste

Sexul oral la femei

Publicat: 23 apr. 2010

Sexul oral poate fi un preludiu extraordinar, cu toate ca el poate constitui si o relatie sexuala in sine, completa si satisfacatoare. Cunnilingus-ul (lat. cunnus = sexul feminin; lingere = a linge) este o forma de sex oral in care sunt stimulate genitalele feminine externe (labiile mici, clitorisul) cu limba sau gura pentru obtinerea satisfactiei sexuale a femeii. In cazul homosexualitatii feminine (lesbianism), intervine ca tehnica in forma denumita safism.

Este ciudat faptul ca in societatea actuala se vorbeste mult mai mult de sexul oral care se practica barbatilor decat cel care se practica femeilor. Asta nu inseamna ca este mai putin important, ci, dimpotriva, se poate spune ca un amant bun nu poate sa faca abstractie de acest tip de act sexual.

Tot ce se stie referitor la sexul oral masculin se aplica si in cazul celui feminin, insa imbogatit si multiplicat. In general, unei femei nu ii place sa treaca direct la actiune. Ca si in alte cazuri, trebuie sa dedicati timp suficient activitatilor preliminare : sarutari, mangaieri, dezbracare lenta, mult umor… toate acestea fiind esentiale inainte de a va apuca de alte indeletniciri.

De indata ce ati ajuns la ‘momentul adevarului’, cu partenera dezbracata partial sau total, trebuie, ca barbat, sa aveti grija ca partenera sa se simta tot timpul dorita. In timp ce ii sarutati partea interioara a coapselor, abdomenul si soldurile, trebuie sa incercati sa ii transmiteti cat de minunata este, cat de mult va place de ea si cat de mult va excita. Intre timp, trebuie sa o mangaiati cu mainile pe tot corpul fara sa va opriti nici o clipa. Puteti sa va jucati cu ea: suflati, muscati-o de coapse, gadilati-o, prefaceti-va ca ii sugeti pielea… Repetam: trebuie sa incercati sa o faceti sa se simta cu adevarat dorinta de sex.

69 – un simbol pentru sex

Saizeci si noua este o tehnica de sex oral mutual. Denumirea vine de la faptul ca pozitia partenerilor se aseamana cu numarul 69. In cadrul acestei tehnici se descriu mai multe variante. Pozitia cu femeia deasupra face ca barbatului sa-i intepeneasca gatul. Daca cei doi parteneri stau alaturi, acest inconvenient poate fi evitat.

Pozitia saizeci si noua este o pozitie mai placuta pe taramul fanteziei si al imaginatiei decat in realitate, pentru ca, in general, mintea umana nu este pregatita sa se ocupe de doua lucruri deodata. In consecinta, nu va fi suficient sa ne prefacem ca practicam sexul oral si ca ne bucuram de el in acelasi timp. In ciuda acestor lucruri, datorita incarcaturii literare si a atractiei bolnavicioase pe care o starneste, saizeci si noua este o practica amuzanta si este indicata pentru cuplurile in care partenerii se cunosc indeajuns de bine.

Saizeci si noua nu este o activitate care se face in graba. Atunci cand treceti la treaba, este important sa hotarati care va fi postura pe care o veti alege. Pare confortabil daca ambii parteneri sunt asezati pe o parte, pentru ca nici unul nu se va gasi intr-o pozitie dominatoare si, pentru ca nimeni nu trebuie sa fie atent sa isi mentina echilibrul, mainile raman libere pentru mangaieri sau pentru alte jocuri amoroase.

Daca ea este dedesubt, va aparea mica dificultate a faptului ca partenera va fi nevoita sa faca eforturi pentru a controla adancimea pana la care penisul partenerului intra in gura. Pentru aceasta, va trebui sa foloseasca o mana care sa il stimuleze bucal pe partener ca un anumit truc legat de masturbare.

Saizeci si noua prezinta multe inconveniente, fapt pentru care este posibil ca la capatul catorva minute sa hotarati sa treceti la alte activitati mai lesne de facut. Totusi, daca doriti sa continuati aceasta pozitie pana la final, ar fi interesant sa incercati sa ajungeti la orgasm in acelasi timp, fapt care, in general dubleaza placerea si arata intelegerea perfecta intre cei doi parteneri.

Cand fanteziile sexuale sunt puse in practica, trebuie sa tineti cont de faptul ca realitatea nu seamana aproape niciodata cu fictiunea. Nu ar trebui sa va simtiti deceptionati pentru ca lucrurirle nu au iesit asa cum ati fi crezut si sa va amintiti intotdeauna ca viata reala prezinta avantaje fata de fictiune.loading...

Adauga un comentariu