Dragoste

Sexul prosteste! Sunt de parere specialistii

Publicat: 09 apr. 2010

Da, sexul prosteste, ne avertizeaza specialistii, care considera ca acesta ar fi si motivul pentru care, in ciuda accesului la informare, bolile cu transmitere sexuale, dar si inimile frante sunt in continua crestere.

Ei bine, oamenii fac lucruri stupide in goana dupa sex. Nu este indeajuns decat sa ne gandim la infidelitatea care destrama atatea casnicii.

‘Problema este ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar sange cat sa le vascularizeze pe rand’, puncteaza Robin Williams.

Expertii au ajuns la concluzia ca sexul ii prosteste intr-o mai mare masura pe barbati pentru simplul motiv ca ‘barbatul, spre deosebire de femeie, are un creier proiectat intr-o maniera mai sexuala’, dupa spusele Belisei Vranich, sexolog si psiholog.

Potrivit unui studiu, in momentul in care un barbat este atras sexual de o femeie isi pierde capacitatea de a gandi in perspectiva, arata foxnews.com.

Participantii la studiu s-au uitat la fotografii cu femei banale si femei atragatoare. Mai apoi li s-a spus ca pot alege sa primeasca ziua urmatoare 15 dolari sau peste cateva zile 75 de dolari. Cu ochii la femei atragatoare, barbatii au ales in numar mai mare suma mica de bani, semn ca vederea lor in perspectiva este incetosata de un decolteu generos. Cercetarea efectuata pe femei nu a reusit sa dovedeasca aceeasi deficienta.

Totusi, doamnele si domnisoarele isi pierd si ele capacitatile intelectuale si ratiunea, mai ales în timpul ovulatiei!

Logica sexuala se manifesta in mod diferit la femei si barbati, dar rezultatul este la fel de dezastruos, explica Vranich. In timp ce sexul opus ar crede imediat orice aberatie, pentru a face sex, femeile folosesc argumente ilogice pentru a valida o decizie iresponsabila- cum ar fi ca nu ramai însarcinata folosind metoda calendarului, doar ai calculat perioda infertila!

sursa: unica.roloading...

Adauga un comentariu