Magazin

Sexy-peremista: Vadim m-a violat

Publicat: 09 mai 2013
1

Peremista Anca Carcu a povestit cum presedintele formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, a incercat sa o violeze, la o intalnire pe care au avut-o in biroul acestuia.

Bruneta din PRM a confirmat zvonurile aparute in presa, conform carora liderul partidului ar fi incercat sa o violeze. Doar ca lucrurile stau putin diferit fata de cum s-a creat impresia initial.

“Da, e adevarat, presedintele meu, domnul  C.V. Tudor, a incercat sa ma violeze, dar psihic. La intalnirea pe care am avut-o cu dansul la el in birou, de doua ore, nu mi-a dat voie sa scot nici un cuvant. Mi-a spus clar, a zbierat la mine: >.

Deci, m-a violat, nu mi-a dat voie sa cresc politic, dar de atins nu m-a atins asa cum se spune. Ce e drept si se stie e ca mi-a pipait sanii in direct, la Maruta, ca sa vada daca sunt sau nu cu silicon”, a declarat sexyperemista Anca Carcu, pentru Libertatea.

Comentarii
  • taaareeee stirea,toate” atarnatorile”ies in fata cu tot felul de abureli,auzi”m-a violat”psihic”.la cum isi arunca hainele de pe ele,pe fetele astea,nu mai este nimeni nevoit sa le violeze,tare ma tem ca e invers treaba

Adauga un comentariu