News Flash:

Sezonul surprizelor la Restaurantul Onyx

22 August 2002
754 Vizualizari | 0 Comentarii
La sfarsitul verii, Restaurantul Onyx se pregateste sa-si astepte clientii cu un meniu nou. Pentru ca anotimpul mancarurilor usoare a cam trecut, bucatarii restaurantului vor include, pentru perioada septembrie - octombrie, pe lista de bucate, o serie de preparate inedite. Nu vor lipsi minunile culinare - la Pastorel Teodoreanu. "Restaurantul Onyx deosebindu-se prin calitate de celelalte restaurante din Iasi, am decis ca, in perioda imediat urmatoare, sa le oferim celor ce ne viziteaza mancaruri ce vor purta amprenta inconfundabila a stilului Onyx. Nu vor lipsi bucatele traditionale romanesti speciale, cum ar fi: mancare rece de iepure, tocanita de burta, racituri si chisca de porc, fazan la cuptor cu varza calita, iar pentru mesele festive ne-am gandit ca n-ar fi rau un curcan umplut sau un crap umplut, batal la protap sau un purcel de lapte la cuptor", a declarat Dan Chirila, directorul Complexului Onyx.
Tot in seria noutatilor restaurantului sunt incluse evenimentele denumite generic "Seara Romaneasca". Astazi vor fi invitati grupul folcloric Hora din Bacau si dansatorii ansamblului Busuiocul, dirijor Cristi Tanase. Programul va avea un specific pur romanesc. Va incepe odata cu lasarea serii si pana in noapte vor rasuna acordurile melodiilor folclorice, asezonate cu vinuri din podgorii renumite.

Reteta saptamanii la restaurantul Onyx

Muschi de vita umplut

Saptamana aceasta, bucatarul sef al Restaurantului Onyx va propune un preparat specific romanesc. Aveti nevoie de 750 g muschi de vita, 250 g de bacon, 200 g de ciupercute, 100 g ardei gras, 100 g cascaval, o legatura de patrunjel verde, sare si piper.
Muschiul curatat si despicat in doua trebuie batut cu ciocanul de snitele, sa se fragezeasca. Se condimenteaza si se umple alternativ cu ciuperci, bacon, ardei gras, verdeata si gogosari. Se ruleza, invelindu-se intr-o folie de aluminiu, si se asaza intr-un vas cu ulei, dupa care se baga in cuptorul bine incins timp de 30 de minute. Se taie in felii, se serveste de preferinta cu piure de cartofi. (D.B.)
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018108 (s)

loading...