Magazin

Sfarsit de cariera in televiziune pentru Daniela Crudu

Publicat: 17 ian. 2013
1

Uimitoarea decizie a Danielei Crudu de a renunta la televiziune a fost anuntata in mod oficial de catre „seful” ei, Dan Capatos.

Dan Capatos a anuntat in editia din acaesta seara a emisiunii „Un show pacatos” ca asistenta lui, Daniela Crudu a decis sa renunte la cariera care a consacrat-o. „Si-a dat demisia din dragoste”, a fost comentariul „pacatosului”.

Prezentatorul de la Antena 1 a anuntat ca-si cauta deja o noua asistenta si va face un casting in acest sens. „Am lansat cele mai importante asistente tv. La noi se face cariera”, a mai adaugat Capatos, cu parere de rau, mai ales ca el a fost si principalul ei sustinator atunci cand bruneta a fost la un pas sa fie data afara din cauza scandalului cu Leo de la Strehaia.

Motivele care au dus la aceasta decizie radicala a fost gelozia iubitului ei, Mihai Costea, dar si desele reprosuripe care i le-a facut Gigi Becali, patronul fotbalistului.

„Nila i-a taiat aripile Crudutei”

Invitata in emisiune, Bianca Dragusanu, prietena ei cea mai buna, a dezvaluit si ea faptul ca partenerul Crudutei este foarte „posesiv”, iar decizia Danielei nu a surprins-o prea tare, mai ales ca gandurile de a renunta la cariera o bateau de mult pe fosta manechina.

„Nila i-a taiat aripile Crudutei. Ea se vestejeste acum”, a mai declarat roscata, care a marturisit ca iubitul Danielei nu-i da voie acesteia sa vorbeasca nici macar la telefon cu prietenele.

„Doua zile nu a dormit, nu a mancat, doar au vorbit nonstop la telefon. La un moment dat nici nu mai aveau ce vorbi, statea doar sa o urmareasca prin video-ul telefonului. Ii arata tot ceea ce facea”, a povestit Bianca Dragusanu despre ultima data cand a cooptat-o pe Daniela Crudu intr-o prezentare de moda si au plecat pentru scurt timp din Bucuresti.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
  • NU MAI DATI STIRI CU PROSTITUATE DE PE CENTURA,BOSCHETARITE UMFLATE SI PERIATE DE NISTE LACHE DIN TELEVIZIUNI!!! AVEM TREI MILIOANE DE TINERI,CHIAR NU SE GASESC ADEVARATI OAMENI POTRIVITI PENTRU A-I VEDEA PE ECRANE?? CHIAR TREBUIE SA NE INTOXICATI ZILNIC CU GUNOAIE SI VECEURI UMBLATOARE???

  • mai lasati parasutele, publicati ceva mai interesant, scrieti articole despre monumentele istorice din Iasi de exemplu, ca sunt destule! Sa vin eu sa va fac meseria?

  • Cam tolomaca fata , dart De bine , de rau avea acolo un jobs , se misca ea ca Zuza pe aratura , dar îi mergea , își lua banu . Acum sta in mîna lui Nilă ? Nu are cum sa o tina sub controlul absurd , acest Nilă . Mai sigur era Nilă daca o lăsa la Capatos , ca , macar o vedea acolo bîtîită !

  • dute-n plm de anorexica acasa.muiele astea de la tv n-ar pune o asistenta o fata necunoscuta, frumusica, aduc tot linge-**** de astea. is si ele mari vedete.au supt-o si au ajuns la tv.curve infecte

Adauga un comentariu