Eveniment-Social

Sfarsitul handbalistului de succes, cauzat de o ciroza – VIDEO

Publicat: 11 mart. 2011
1

Ioan Cuhulea, handbalistul care si-a gasit sfarsitul langa un bar din zona Pietei Doi Baieti, suferea de ciroza hepatica. Din cercetarile efectuate de politisti si in urma rezultatelor de la necropsie, s-a stabilit ca acesta a murit din cauza bolii. „Nu exista suspiciuni in acest caz. Barbatul a avut o moarte patogica, trupul acestuia nu prezenta urme de violente. S-a stabilit ca suferea de ciroza, insa la moartea acestuia au contribuit si temperaturile scazute de afara, dar si fapul ca era nemancat”, a spus Vasile Macovei, adjunctul Sectiei IV Politie Iasi.
Barbatul in varsta de 47 ani era, de un an, un om al strazii pentru ca familia il alungase de acasa sub pretextul mai multor motive, printre care si faptul ca incepuse sa consume bauturi alcoolice. Ioan Cuhulea dormea in scarile de bloc din zona Pietei Doi Baieti. Era cunoscut de locatari ca un om sarac, insa foarte linistit si educat.
Conform martorilor si patronului barului, in urma cu aproape doua decenii, Ioan Cuhulea a fost sportiv de performanta, portar in lotul national de handbal. De asemenea, a fost si portarul echipei de handbal masculin Mecon Iasi, intre anii 1987 – 1992, dupa care a renuntat la cariera sportiva.

Adauga un comentariu