Stiri si curiozitati

Sfasietor! Ce a rugat-o fata de 19 ani ranita in accidentul din Ialomita pe Sorina Pintea

Publicat: 08 oct. 2019

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vizitat, azi, cele sase victime ale tragicului accident de la Ialomita, internate in Capital si a stat de vorba cu medicii si pacientele. Patru victime sunt inca la Terapie Intensiva, insa doctorii i-au dat asigurari ca se vor recupera, inclusiv fata de 19 ani, internata la ”Bagdasar Arseni”.

Tanara de 19 ani a avut o rugaminte sfasietoare, i-a spus Sorinei Pintea  sa ii transmita mamei ca ii e foarte dor de ea. Ea a fost detubata, insa riscul vital nu a trecut inca. Nu isi mai aminteste de accident si vrea sa mearga acasa la familie.

”Fata spune ca nu isi mai aminteste minic de accident. A ruagt-o pe doamna ministru sa ii transmita mamei ca ii este foarte dor de ea”, a spus pentru Click! Oana Grigore, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii.

“Starea lor este buna, stabila, sunt detubate si constiente. Am vorbit cu toate, inclusiv cu fata de 19 ani care e mai grav. Medicii spun ca se vor recupera. Am vorbit cu ele si cu cadrele medicale care le ingrijesc despre accident, dar si despre tratamentul medical necesar pe care il primesc. Le urez sanatate si recuperare cat mai rapida“, a declarat Sorina Pintea.

Lista victimelor cumplitului accident din Sfantu Gheorghe, Ialomita:

– Viorica Moise, 50 de ani

– Aurelia Chirita, 31 de ani

-Frusina Mirica, 44 de ani

– Gabriela Botea, 41 de ani;

– Eugenia Dragulin, 51 de ani

– Irina Matei, 28 de ani

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani

– Lucretia Dan, 58 de ani;

– Stefan Cosmin, 43 de ani, soferul microbuzului;loading...

Adauga un comentariu