Magazin

SFASIETOR. Dezvaluiri incredibile facute de Mirabela Dauer. Viata ei umbrita de o drama cumplita – FOTO

Publicat: 22 iun. 2014
Mirabela Dauer pare ca a reusit sa depasesca momentele de tristete cauzate de fiul sau, Nanu. Cunoscuta cantareata spune ca nu o mai intereseaza ce face baiatul ei prin alte tari si da o declaratie absolut incendiara. „Am suferit mult, dar m-am lecuit de el”. Ani la rand, Mirabela Dauer a trait o adevarata drama. Baiatul ei, Dan Alexandru Popovici, nu a vrut sa o vada, desi ea a facut eforturi disperate sa ii ajunga la suflet. 
„Am incercat tot ce a tinut de mine sa il vad, sa ii demonstrez ca il iubesc si, indiferent ce s-a intamplat intre mine si tatal lui (n.r. regizorul Traian Popovici) nu are legatura cu el. Am pierdut custodia lui Nanu, caci asa erau atunci vremurile atunci, dar eu l-am iubit enorm”, spunea Mirabela. Acum, dupa ce barbatul a tratat-o cu raceala si, abatuta dupa incercarile nereusite de a lua legatura cu el, artista s-a resemnat.
„Am suferit mult, dar m-am lecuit de el. Daca nu vrea sa ma vada, asta e. Dumnezeu mi-e martor ca am facut tot ce a tinut de mine ca sa ii fiu aproape. Gata, nu ma mai intereseaza ce face, in ce tara locuieste, pentru mine, este un capitol inchis! Nici nu mai vreau sa vorbesc despre povestea asta, e prea dureros”, a spus Mirabela Dauer, potrivit wowbiz.ro.
Adauga un comentariu