Stiri

Sfatul zilei 20 septembrie 2018. Capricornul trebuie sa-si pazeasca spatele

Publicat: 20 sept. 2018
14

Sfatul zilei de 20 septembrie 2018
BERBEC: Un prieten apropiat vine la tine cu o solutie care pare a fi cea mai buna sa iesi din impas. Asculta-l. Numarul norocos al zilei: 13.

TAUR: Porti niste discutii foarte bune la locul de munca si te simti incantat sa vezi ca poti negocia cu calm. Numarul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Asculta vocea interioara si urmeaz-o. E timpul sa lasi inima sa-si faca de cap. Numarul norocos al zilei: 4.

RAC: Trebuie sa faci ordine in viata ta altfel o sa pierzi din vedere multe trenuri importante. Numarul norocos al zilei: 6.

LEU: Nu te inconjura de pesimisti azi, chiar nu ai nevoie de stari negative. Numarul norocos al zilei: 5.

FECIOARA: Un inamic intervine brusc si iti da peste cap calculele. Poate ca e timpul sa tai raul de la radacina. Numarul norocos al zilei: 11.

BALANTA: Poate ca azi vei descoperi care e adevarata ta misiune pe pamant. Ai parte de tot soiul de revelatii azi. Numarul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Zambeste si bucura-te de aceasta zi fantastica. Numarul norocos al zilei: 6.

SAGETATOR: Unele decizii trebuie sa le iei de unul singur oricat de dificil ar fi. Ai nevoie de un restart. Gandeste bine inainte sa iei hotararea. Numarul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Ai nevoie de un prieten adevarat, nu doar de laudatori vremelnici cu interese ascunse. E timpul sa faci curatenie in lista ta de prieteni. Numarul norocos al zilei: 2.

VARSATOR: Daca nu esti in stare sa duci la bun sfarsit anumite sarcini, ar fi bine sa nu te fortezi. Numarul norocos al zilei: 3.

PESTI: Toate se intampla cu un scop. O sa descoperi mai devreme sau mai tarziu multe lucruri. Ai rabdare. Numarul norocos al zilei: 27.
Adauga un comentariu