Diverse

Sfatul zilei 5 octombrie 2018. O zodie trebuie sa taie raul de la radacina. E pentru binele ei

Publicat: 04 oct. 2018

Citeste sfatul zilei de 5 octombrie 2018 pentru zodia ta si afla care sunt principalele provocari ale momentului.

BERBEC: Ia aminte ce ti se spune azi si asculta-i mai des pe cei mai experimentati, pe cei varstnici. Numarul norocos al zilei: 10.

TAUR: Reusesti sa te organizezi ceva mai bine si asta e demn de lauda. Trebuie sa te gandesti la lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine acum. Numarul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Nu incerca sa faci impresie buna intr-un loc unde oamenii sunt negativisti. Numarul norocos al zilei: 5.

RAC: Pleci de la premize gresite si iti vei da seama de asta cand va fi tarziu. Fa o schimbare de abordare. Numarul norocos al zilei: 2.

LEU: Lectiile pe care le primesti azi de la cei mai mici vin sa te ajute foarte mult in drumul spre regasirea ta spirituala. Numarul norocos al zilei: 1.

FECIOARA: Pune-te in locul celorlalti inainte sa critici, sa judeci, sa arunci cu vorbe grele. Numarul norocos al zilei: 11.

BALANTA: Continua pe drumul pe care l-ai inceput cu pasi timizi. Este momentul sa iti demonstrezi ca se poate, ca poti ajunge acolo unde vrei. Numarul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nu uita de unde ai plecat. Trebuie sa faci fata unor situatii care mai de care mai complicate. Numarul norocos al zilei: 13.

SAGETATOR: Trebuie sa tai raul de la radacina cu orice pret. Doar asa vei reusi sa respiri usurat. Numarul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN: Pentru tine conteaza nu doar aprecierile, ci si criticile. Esti o persoana cu capul pe umeri. Numarul norocos al zilei: 15.

VARSATOR: Da-i drumul imaginatiei tale si arata ca esti o persoana pregatita pentru a realiza lucruri marete. Numarul norocos al zilei: 4.

PESTI: Ia cu tine toate ideile bune si revolutioneaza lumea asa cum stii tu sa o faci cel mai bine. Numarul norocos al zilei: 1.loading...

Adauga un comentariu