Diverse

Sfatul Zilei de 18 septembrie. Fecioara poate da lovitura

Publicat: 17 sept. 2019

Astrele ne transmit mesaje puternice, insa depinde doar de noi daca stim sau nu sa le interpretam asa cum trebuie. Mai jos veti gasi sfaturi utile pentr fiecare zodie, dar si numarul norocos. Asa arata Sfatul Zilei de 18 septembrie pentru fiecare zodie in parte:

Berbec
Nativul Berbec tinde sa se arunce cu capul inainte in diverse proiecte fara sa stie toate detaliile. Informeaza-te bine inainte de a actiona, pentru a nu pierde timp si bani. Numarul norocos al zilei: 10.

Taur
Nativul Taur alearga mult astazi, dar are sanse reale sa rezolve multe probleme, chiar si mai vechi. Trebuie insa sa iti prioritizezi activitatea, deoarece sunt lucruri care nu mai suporta amanare. Numarul norocos al zilei: 3.

Gemeni
Nativul nascut sub semnul zodiacal al Gemenilor trebuie sa faca o schimbare. Aceasta schimbare trebuie sa se faca dupa o perioada buna de relfexie. Numarul norocos al zilei: 1.

Rac
Nativul Rac are tendinta sa fie destul de aspru astazi cu apropiatii sai. Trebuie sa gandesti mai mult inainte sa vorbesti! Numarul norocos al zilei: 9.

Leu
Nativul Leu trebuie sa nu abandoneze lupta si sa continue sa munceasca pentru a-si indeplini visul pentru care trudeste de ceva timp. Nu este timpul sa renunti! Numarul norocos al zilei: 8.

Fecioara
Nativul Fecioara are sanse reale sa se implice intr-un proiect banos. Trebuie sa fii mai prezent si sa nu lasi sa treaca ocaziile pe langa tine! Numarul norocos al zilei: 11.

Balanta
Nativul Balanta este un monument al echilibrului, iar acest lucru poate fi destul de enervant pentru cei din jurul sau. Nu trebuie sa pleci urechea la rautatile celor din jur. Numarul norocos al zilei: 2.

Scorpion
Nativul Scorpion trebuie sa fie mai prietenos si viata sa se va schimba. Trebuie sa renunti la teatru, iar ceea ce simti trebuie sa spui omului in fata. Numarul norocos al zilei: 13.

Sagetator
Sagetatorul are multe drumuri de facut, dar il paste primejdia. Verifica-ti bine masina, inainte sa pleci la drum, ca sa nu ai surprize neplacute. Numarul norocos al zilei: 4.

Capricorn
Persoana iubita se simte izolata, iar acest lucru il poti remedia doar tu. Asadar, petrece mai mult timp pe-acasa! Numarul norocos al zilei: 7.

Varsator
Varsatorul are idei multe si bune. Trebuie oar sa te mobilizezi si sa incerci sa pui in practica ceea ce gandesti, iar succesul nu se va lasa asteptat. Numarul norocos al zilei: 5.

Pesti
Pestii au succes pe unde se duc, dar trebuie sa-l gestioneze bine, deoarece nu se stie exact cat va tine aceasta perioada. Asadar, economiseste bani! Numarul norocos al zilei: 6.loading...

Adauga un comentariu