Diverse

Sfatul zilei de 6 septembrie 2018 – Schimbari mari pentru Balante

Publicat: 06 sept. 2018

Citeste sfatul zilei de 6 septembrie 2018 si afla care sunt principalele provocari ale momentului pentru zodia ta.
BERBEC: Ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si nu ai bagat de seama. E momentul sa faci niste schimbari fundamentale. Numarul norocos al zilei: 11.
TAUR: Nu esti taman in apele tale si este momentul sa schimbi ceva. Poate ca ai nevoie de un prieten adevarat, nu de lingusitori. Numarul norocos al zilei: 5.

GEMENI: Asteptarea a luat sfarsit. Este ziua marilor schimbari, iar unele dintre ele vor fi destul de dure. Numarul norocos al zilei: 1.
RAC: Esti extrem de stresat si trebuie sa faci cumva sa te mai temperezi. Numarul norocos al zilei: 10.

LEU: Stai in sanul familiei si bucura-te de vorbele calzi ale parintilor sau bunicilor. Numarul norocos al zilei: 3.
FECIOARA: Intervii pentru stingerea unui conflict care izbucneste pe neasteptate. Ai rabdare si vei vedea ca totul va fi bine. Numarul norocos al zilei: 4.

BALANTA: Trebuie sa te gandesti serios la schimbarea macazului acum pana poti face asta. Numarul norocos al zilei: 13.
SCORPION: Nu poti trece cu vederea toate nemultumirile pe care le au cei din jur, mai ales ca tu ai cheia rezolvarii unor probleme. Numarul norocos al zilei: 6.

SAGETATOR: Munca ta incepe sa dea roade, asa ca bucura-te din plin de momentele extrem de frumoase pe care viata ti le pune la dispozitie. Numarul norocos al zilei: 8.
CAPRICORN: Atmosfera se cam tensioneaza in jurul tau, asa ca este cazul sa pui piciorul in prag. Numarul norocos al zilei: 9.

VARSATOR: Se cam agita spiritele in jurul tau si esti nevoit sa aduci totul intr-o noua lumina. Numarul norocos al zilei: 10.
PESTI: Ti s-a spus ca va veni un moment greu si acum este momentul sa dai dovada de neinfricare. Numarul norocos al zilei: 16.loading...

Adauga un comentariu