Magazin

Sfaturi despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile benefice ale pâinii Panifcom

Publicat: 10 mart. 2020

O pâine rumenă și mândră, de i se duce vestea, este întotdeauna o pâine făcută ca pe vremuri, cu maia. Frământată cu grijă de mâinile puternice ale brutarilor Panifcom, din aluat pufos, odihnită mai apoi la cald, coaptă cu dragoste, ca pe vremurile de mult trecute, după obiceiuri străvechi, pâinea Panifcom, cu maia,  păstrează gustul bogat al tradiției.

Pâinea Panifcom este plămădită cu maia, fapt ce-i conferă un gust și o textură aparte. Gustul specific – ușor acrișor,  textura miezului moale, coaja crocantă, beneficiile reale pentru sănătate, un indice glicemic mai mic, grija cu care se obține această pâine – toate sunt premise cu care ne mândrim când vă oferim această pâine. 

Tocmai pentru că îți aducem pâinea aceasta plină de viață și de elemente nutritive, vrem să îți povestim, pe scurt, câte ceva despre cum să ai grijă de gustul bun și de proprietățile atât de benefice ale pâinii Panifcom:

Cu cât sunt mai curate mâinile când atingeți pâinea, cu atât evitați contaminarea ei cu diferiți germeni. Păstrați pâinea așa cum a plecat de la noi, în condiții de siguranță și cu certitudine va fi pe gustul vostru.

Ambalajul ce îmbracă pâinea Panifcom este unul special. Câtă vreme este păstrat intact, ocrotește pâinea de contaminarea datorată germenilor din aer și garantează păstrarea calităților produsului.

Pe fiecare clips cu care ambalajul este prins, se află o dată marcată. Data de pe clips reprezintă ziua în care pâinea NU se mai poate consuma.  

Atunci când temperaturile sunt destul de ridicate (peste 25°C) este indicat să tratezi pâinea ca pe orice aliment perisabil și să o ții la frigider; Păstrând-o la temperatura camerei 30 minute -1 oră înainte de consum și miezul va redeveni moale și pufos.

Plămădim pâine cu maia, exact pe gustul tău! 

De aceea, pâinea Panifcom ține la tine atât cât ții și tu la ea! În rest e bună cu orice. Poftă mare!

  Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri, după rețete tradiționale. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, inconfundabil.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în trei ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor; panificație și creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro 

 
Adauga un comentariu