Frumusete

Sfaturi pentru a avea un par sanatos si ingrijit

Publicat: 02 aug. 2013
7

Parul este o corvoada vara, mai ales in zilele caniculare. Caldura, soarele si apa de mare nu se combina foarte bine cu parul lung . Cum poti sa fii fresh? Prinde-ti parul, impleteste-l parul sau… tunde-l. Iata cateva sfaturi de hairstyling pentru a suporta mai usor caldura:

Nu sta cu parul desfacut pe plaja. Apa si soarele il deterioreaza, plus ca te incalzesti, iar parul se murdareste usor si se incurca foarte tare.

O solutie este sa te tunzi scurt. E drept, aceasta este solutia radicala, dar are si tunsul beneficiile lui: regenereaza parul, te intinereste, iti da un aer fresh si te scuteste de multa bataie de cap.

Crema de protectie izoleaza parul si il protejeaza de soare. Este ideal sa-l prinzi bine, astfel incat sa nu se desfaca, pentru ca a sta mereu cu mainile in par ca sa-ti refaci cocul nu este deloc bine.

Poti incerca sa-ti prinzi parul cu o banda elastica in coada de cal. Coada de cal este o solutie de compromis intre parul desfacut, nerecomandat, si parul strans. Este necesar sa-l protejezi si in acest caz cu o crema de protectie, care, in plus, o sa tina parul adunat.  Poti incerca si o coada tiganeasca, adica sa impletesti in coafa o esarfa subtire,colorata. Are un aer romantic si sexy, in plus este un truc foarte bun pentru a-ti proteja parul.

 

Adauga un comentariu