Diete si regimuri

7 sfaturi pentru a pierde în greutate în mod natural

Publicat: 13 iul. 2020
talie femeie 1
Sfaturi pentru a pierde în greutate

Sfaturi pentru a pierde în greutate. Vrei să slăbești ușor în mod natural? Pe lângă revizuirea obiceiurilor tale alimentare și adaugarea activității fizice în viața ta de zi cu zi, există o serie întreagă de sfaturi simple pentru a pierde în greutate rapid și durabil. Un înlocuitor ideal pentru capsulele dăunătoare, suplimentele alimentare și tratamentele de detoxifiere exagerate.

În primul rând, luati mesele la ore fixe! A avea un ritm bine definit contribuie la promovarea digestiei și a pierderii în greutate, limitând în același timp gustările dintre mese. Și pentru a avea abdomenul plat, evitați să mâncați prea târziu. În plus, mestecatul bine este un obicei foarte sanatos, care este foarte important în fața senzației de foame. Acest lucru vă permite să simțiți pe deplin senzația de sațietate și pur și simplu să gustați mâncarea. În mod ideal, o masă bună ar trebui să dureze nu mai puțin de 20 de minute. Și ai grijă la televizor, care te împiedică să mănânci cu atenție și, prin urmare, să mănânci mai puțin!

Bea apă cu lămâie pentru a slăbi

Apa cu lămâie nu este o băutură de slăbit în sine. Cu toate acestea, ea detoxifica organismul. În plus, ajută la arderea grăsimilor și are o acțiune foarte eficientă de suprimare a apetitului. Pentru a profita, diluați sucul de la 1/2 lămâie intr-un pahar cu apă caldă. A se consuma dimineața pe stomacul gol sau în timpul zilei!

Papaya pentru a pierde în greutate cât mai repede posibil

Fructele care ard grăsime sunt excelente pentru a vă ajuta să slăbiți. În această categorie, papaya este un fruct exotic care face minuni. Acest fruct cu proprietăți drenante, depurative și antiinflamatorii conține papaină, o enzimă care favorizează eliminarea grăsimilor și asigura o digestie bună.

Sfaturi pentru a pierde în greutate. Gustați mere

Bogate în fibre, pectine și quercetină (un puternic antioxidant), merele sunt supresante potrivite pentru apetit pentru a pune capăt tuturor poftelor. Acestea promovează senzația de sațietate. Data viitoare când doriți să gustați ceva, mâncați mere!

Ardei, piper…

Ardeiul are multe virtuți și întrebuințări. Știm deja că ajută la o digestie bună și ajută la limitarea tulburărilor digestive. Cu toate acestea, contribuie și la promovarea arderii grăsimilor prezente în organism. Așadar, nu ezitați să-l presărați în bucatele voastre!

Descoperă infuzia de mate!

Această plantă bogată în cofeină, originară din America Latină, este bine cunoscută brazilienilor, argentinienilor și paraguayenilor. Facem din ea o băutură care înlocuiește cafeaua datorită efectelor sale stimulante asupra organismului, fără a avea toate efectele secundare nedorite (tulburări de nervozitate și somn). Dar, mai presus de toate, mate face posibilă și arderea grăsimilor depozitate, promovând totodată senzația de sațietate. Pentru a prepara această infuzie, numărați 1 până la 2 g de frunze uscate pentru a infuza timp de 15 minute în apă clocotită.

Sfaturi pentru a pierde în greutate. Oțet de cidru organic

Oțetul de cidru de mere are proprietăți drenante și digestive. Prin urmare, poate fi folosit mai des în rețete, în special în salate. Dar il puteti si bea! Pentru a face această băutură, amestecați 100 ml de apă caldă și 1 linguriță de oțet de cidru de mere. Apoi, după gust, adaugati 1 lingură de miere și câteva picături de suc de portocale. Bea această băutură de slăbire înainte sau în timpul mesei.

Adauga un comentariu