Terapii alternative

Sfaturi pentru a-ti impune sa faci miscare

Publicat: 16 aug. 2013
7

Adopta atitudinea potrivita – daca pleci de la premisa ca nu esti o persoana activa si ca acesta nu este un stil de viata potrivit pentru tine nici nu ar trebui sa te apuci. Repeta-ti mereu ca poti sa faci orice si vei reusi, oricat de greu va fi. In pasi parunti, dar siguri!

Alterneaza tipurile de exercitii – organismul tau se va adapta la noul stil de viata iar exercitiile pe care le practici nu vor mai avea acelsi rezultat ca la început. Schimba rutina în mod regulat. Idei gasesti, dintre cele mai diverse, pe internet.

Fa-ti un partener de sport – chiar daca alegi un sport care se practica în 2 sau pur si simplu faceti jogging dimineata, partenerul tau va fi mereu acolo sa îti ofere o motivatie în plus. Daca stii ca nu trebuie sa dai socoteala nimanui pentru ca ai sarit – iar- peste ora de sport, risti sa te lasi definitiv.

Trece-ti obiectivele pe hartie – daca le vei vedea scrise mereu vei ajunge sa le interiorizezi si sa crezi în ele.

Seteaza obiective realiste – cum sa reusesti daca tu îti propui sa te transformi peste noapte în atlet de performanta? Vei esua si vei renunta la obiectivele tale definitiv.

Programeaza-ti timp special pentru sport – nu îti spune ca îti faci tu timp maine de sport,pentru ca nu vei reusi. Stabileste-ti agenda pentru saptamana viitoare incluzand si ora zilnica de miscare si respecta-ti programul.

Adauga un comentariu