Educatie intima

Sfaturi pentru intretinerea vibratorului

Publicat: 06 ian. 2011
7

Vibratorul a fost creat pentru a oferi placere, dar asta nu inseamna ca-l poti folosi oricum. El trebuie intretinut periodic, pentru a nu strica si, mai ales, pentru a nu te imbolnavi. 

Curata vibratorul dupa fiecare folosire
Foloseste o carpa umeda si gel antibacterian. Eventual este posibil ca vibratorul sa vina cu propriile instructiuni de folosire. Jucariile sexuale sunt din silicon, cauciuc, plastic dur si alte materiale. Cu cat este mai gelatinos un material, cu atat mai greu va fi de dezinfectat, pentru ca fiind poros, absoarbe foarte mult. 

Tine vibratorul intr-un loc uscat 
Nu-l tine intr-o punga de plastic unde se poate aduna umezeala. Umezeala este cel mai mare inamic al vibratorului tau pentru ca poate afecta mecanismele sale interne. 

Manevreaza-l cu grija
Cand il pui deoparte sau ii schimbi bateriile trebuie sa-l folosesti cu atentie. Mecanismul intern este destul de fragil si o lovitura mai tare il poate scoate din functiune. Nu folosi vibratorul in apa decat daca este clar specificat pe ambalaj ca este waterproof. Durata de viata medie a unui vibrator este 3 ani.

Vibratorul potrivit la locul potrivit
Exista tot felul de vibratoare cu roluri diferite, dar sa nu crezi ca cine gandeste lucrurile astea a avut in vedere si multi tasking-ul. De exemplu, un vibrator pentru penetrare vaginala nu ar trebui folosit pentru penetrare anala. Vibratoarele pentru sex anal sunt construite altfel si, in plus, nu vrei sa aduci bacteriile care sunt la ele acasa in anus in apropierea vaginului.

Cel mai scump  vibrator din lume
Este din platina, incrustat cu 1.500 de diamante si costa un milion de dolari. Excentrica creatie ii apartine bijutierului australian Colin Burn. Acelasi australian a creat si un dildo de platina, cu 400 de diamante si un maner din lemn de conkerberry, in valoare de 38.000 de dolari. Cele mai ieftine produse create de Burn costa 320 de dolari bucata.

Citeste si:

Cand vibratorul nu-ti mai este prieten  

Adauga un comentariu