Dragoste

Sfaturi pentru practici sexuale bizare

Publicat: 17 mai 2010

Exista multe activitati care pot imbunatati actul sexual, si care nu sunt neaparat o practica standard. Puteti de asemenea incerca si cele mai bizare practici

Musca-ti partenera.
S-ar putea sa sune vicios, dar in realitate muscatul este destul de sexy si excitant, daca stii sa il faci corect. Nu trebuie sa o invinetesti sau sa scoti bucati de carne. Musc-o usor de fesa, umar sau coapse, fara sa apuci cu dintii. Un bun exemplu este atunci cand faceti sex, iar tu o penetrezi pe la spate, sa o musti usor de umar atunci cand se apropie punctul culminant.

Unge-o cu ulei
Utilizarea de ulei ca un mijloc de arta sexuala nu este ceva deloc nou. Uleiul ofera o suprafata a pielii neteda si lunecoasa. Uleiul trebuie sa fie pe baza de plante si sa miroase bine. Ylang ylang este un ulei relaxant si afrodisiac. Ungeti-va cu ulei si lunecati in cautarea orgasmului.

Alterneaza temperaturile, cald si rece
Schimbarile de temperatura pot stimula si excita nervii. Cand influientele externe raman aceleasi, nervii se relaxeaza si devin insensibili. Daca stimulezi nervii prin schimbari de temperatura, acestia stau treji si prin urmare creste puterea jocurilor sexuale. Poti folosi o varietate de substante cum ar fi: ciocolata calda, un pahar de vin rece sau un cub de gheata.

Suge-i degetele de la picioare
Piciorul este o zona foarte erogena si atunci cand ii lingi sau sugi degetele ii provoaca o senzatie foarte placuta. Curatarea si igienizarea prealabila a picioarelor este strict necesara daca vrei sa pui in functiune aceasta practica bizara.

Plesneste-o
Atentie insa ca lovitura sa nu fie foarte puternica, este dovedit faptul ca femeilor le place asa ceva, iar plesnitura ofera un aflux de sange in zona afectata.

Freac-o peste anus
Asigur-o ca in momentul in care o vei atinge acolo nu-i vei introduce un deget sau alt obiect. Freaca degetul in sus si in jos peste anusul ei, fara sa pui insa nici o presiune pe el. Poti sa o lasi si pe ea sa faca acelasi lucru pentru tine. Asigura-te ca suntei curati inainte de a incepe.

Mananca de pe corpul ei
Un picnic sexy in pat este o metoda foarte buna de a face doua lucruri in acelasi timp: sex si sa mananci. Stai departe de alimentele deosebit de iuti. Ia cateva alimente in pat si bucurati-va cateva ore de compania celuilalt.

Penetreaz-o dintr-un unghi drept
Aceasta este o provocare, gandeste-te la toate modalitatile in care puteti face sex dintr-un unghi drept si incercati-le pe toate. Aceasta metoda poate oferi unele pozitii interesante si bizare, nu trebuie decat sa va folositi imaginatia.loading...

Adauga un comentariu