Beauty

Sfaturi pentru reusita unui machiaj

Publicat: 15 apr. 2010

Te-ai intrebat intrebat cu siguranta ce trebuie facut pentru ca machiajul tau sa arate impecabil. Un fond de ten de calitate nu va arata niciodata foarte bine pe fata, daca tenul nu a fost pregatit in prealabil si curatat foarte bine de impuritati. Chiar daca doresti sa aplici fondul de ten dimineata,dupa ce te-ai trezit trebuie sa urmezi intotdeauna cei trei pasi: DEMACHIERE – TONIFIERE – HIDRATARE. In timpul noptii se acumuleaza la suprafata pielii reziduri de celule moarte si sebum. Este foarte important sa tii cont de unele sfaturi pentru ca tenul sa nu fie agresat de anumiti factori: nu te spala cu apa de la robinet pe fata si nici cu sapun, foloseste apa plata, minerala sau chiar apa termala care se gaseste in farmacii. Daca vei urma acesti mici pasi cu siguranta machiajul realizat de tine va arata mai bine, va dura mai mult timp iar tu vei avea un chip radios si vei fi multumita de rezultatul obtinut.
Pentru a avea un machiaj reusit si potrivit in acelasi timp, trebuie sa stii sa-l adaptezi in functie de anumiti factori .
Factorii de care este necesar sa tinem cont sunt: calitatea pielii, calitatea produselor, morfologia fetei , vestimentatia , evenimentul, varsta si lumina in care va fi expus machiajul.
Produsele care le aplici pe fata trebuie sa se afle in termenul de valabilitate, sa fie rezistente, durabile ,pigmentate si sa nu se adune. Este necesar sa-ti cunosti tipul de fata pentru a sti sa-ti aplici in mod corect fardurile, blush-ul.Trebuie sa stii ce forma au ochii tai ,daca sunt apropiati sau departati, pentru a-i corecta optic cu ajutorul creionului, al rimelului. In urmatoarele articole vom discuta si despre acest subiect.
In orice moment al zilei sau serii trebuie sa tii cont de vestimentatie si machiaj. Daca esti imbracata sport indicat este sa adopti un machiaj nude, daca vei participa la un cocktail poti adopta un machiaj mai accentuat dar nu extravagant. Daca mergi intr-un club poti sa adopti un machiaj extravagant.
Pentru un machiaj de zi tenul nu trebuie incarcat prea tare pentru ca in lumina zilei se observa orice imprefectiune. Pentru un machiaj de seara se poate opta pentru un fond de ten care acopera mai bine, pudra si iluminatoare. Lumina becului va face ca machiajul sa nu se observe atat de tare ca cel din lumina zilei.
Fara nici o indoiala, machiajul realizat va arata impecabil daca tii cont de acesti factori. O femeie machiata si aranjata va avea intotdeauna incredere in ea si va fi apreciata.

Si nu uita :
MERITI SA FII O DIVA!
By Brandusa Bordeianu
Make-up artistloading...

Adauga un comentariu