Din lumea filmului

Shannen Doherty, despre lupta cu cancerul:  „Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte..” 

Publicat: 08 oct. 2021
Shannen Doherty imbracata in negru
Shannen Doherty a vorbit recent despre lupta pe care o duce cu cancerul

Actrița Shannen Doherty a vorbit recent despre lupta cu cancerul. Starul din “Beverly Hills, 90210” se află în stadiul IV al bolii. „Nu vreau deloc să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”, a declarat luni starul din “Beverly Hills, 90210”, în emisiunea Good Morning America.

„Nu vreau să trăiesc doar pentru a bifa lucruri de pe o listă, pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a mai adăugat Shannen Doherty, precizând că acesta e motivul și pentru care nu vrea să-și facă o listă cu ultimele dorințe.

Shannen Doherty, despre lupta cu cancerul

Actrița a precizat faptul că în luna februarie a anului 2020 a fost diagnosticată cu cancer, în stadiu 4, la trei ani după ce cancerul intrase în remisie.  Vedeta a reușit să devină un exemplu pentru ceilalți deoarece nu s-a lăsat doborâtă de cumplitul diagnostic, ci a continuat să trăiască normal, ca și până acum, și să se bucure de fiecare clipă din viață.

”Nu vreau să mă port așa vreodată, de parcă sunt pe moarte. Vreau să mă comport de parcă nu trebuie să fac anumite lucruri doar pentru că sunt în situația asta. Mă lupt în continuare să rămân în viață. Mulți oameni care primesc acest diagnostic sunt tratați diferit de către cei din jurul lor. Se presupune că nu pot lucra sau că nu o pot face la adevărata lor capacitate, iar acest lucru nu este adevărat.

Am o viață ocupată acum și petrec și mult timp alături de prieteni și familie. Mi se pare că munca din ultima perioadă mă împlinește mai mult decât a făcut-o în trecut”, a mărturisit actrița.

Shannen Doherty a primit primul diagnostic în anul 2015

„Soțul meu spune că nici nu își dai seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nici măcar nu vorbesc despre el(n.r.- cancer). În momentul acesta, face parte din viața mea”, a declarat Shannen.

Actrița a primit cutremurătoarea veste că are cancer în 2015. După doi ani de tratamente, ea a reușit să învingă boala și cancerul a intrat în remisie. Actrița a considerat că a primit o nouă șansă la viață și și-a dorit foarte mult să devină mamă. Însă tratamentul împotriva cancerului, radioterapia, chimioterapia, dar și intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, au reprezentat un șoc pentru corpul ei, și din păcate, a intrat la menopauză.

Cine este Shannen Doherty

Fiica unui consultant bancar, Tom Doherty, și a proprietarei unui salon de înfrumusețare, Rose Doherty, Shannen s-a nascut pe 12 aprilie 1971 in Memphis. Aceasta mai are un frate mai mare cu patru ani pe nume Tom.

Primul rol important îl obține în octombrie 1982 cand o interpretează pe Jenny Wilder în serialul Little House on the Prairie. După ce a apărut ca guest star în multe seriale din anii 80, printre care Magnum P.I., 21 Jump Street și Airwolf, din 1986 până în 1988 interpretează rolul Kris Witherspoon în serialul Our House.

În 1982 producători importanți o remarcă pe Shannen și, după ce apare în filmul lui Ron Howard, Night Shift – Night Shift și o dublează pe Teresa din desenul animat The secret of NIMH, obține un rol secundar în comedia cu Sarah Jessica, Parker Girls Just Want to Have Fun.

Cele mai mari succese ale sale se datorează producătorului Aaron Spelling. După ce a interpretat-o pe Brenda Walsh în faimosul serial Beverly Hills 90210, Shannen primește rolul Prue Halliwell în serialul TV Charmed (Farmece).

S-a întors în rolul de Brenda Walsh în prima parte a serialului 90210, același ca în vechiul serial Beverly Hills 90210 care o dusese pe culmile succesului, serial ce a fost difuzat pe canalul american The CW din 2 septembrie 2008.

Adauga un comentariu