Actualitate

Show de zile mari cu maestrul Florin Piersic si un frumos foc de artificii, la Ateneu – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 09 oct. 2016

Weekend-ul trecut, pana tarziu in noapte, maestrul Florin Piersic a sustinut un spectacol de tipul „one man show”, in fata a sute de spectatori, pe scena Ateneului din Iasi. Inegalabilul Florin Piersic, timp de trei ore, a avut reprezentatii artistice magistrale ce au scos in prim-plan cele mai importante momente din cariera sa artistica.

Citeste si :  SOLD OUT! S-au vandut toate biletele pentru spectacolul lui Florin Piersic de la Ateneu

Astfel, cel mai indragit actor roman al tuturor timpurilor, Florin Piersic, a sustinut show-ul extraordinar intitulat „Florin Piersic… Pur si simplu!”. Pentru acesta, toate biletele au fost vandute. Valoarea unui tichet a fost de 50 lei. Marele maestru român a „prestat” un spectacol în maniera care l-a consacrat si care a generat o reactie spontana a spectatorilor.

Citeste si :  Se anunta spectacole grandioase la Ateneul Iasi! Succesul evenimentelor trecute este rasunator

„Florin Piersic a punctat cele mai importante evenimente din viata sa, prin intermediul unui montaj vizual cu secvente din câteva din rolurile din filmele, respectiv piesele de teatru care l-au consacrat, presarate cu imagini din arhiva personala”, au transmis organizatorii. La spectacol a fost prezent si primarul municipiului, Mihai Chirica. Totul s-a incheiat cu un frumos foc de artificii. De asemenea, deoarece au fost solicitari foarte mari venite din partea iesenilor care il indragesc pe Piersic, in fata Ateneului a fost montat un ecran gigant, de unde a putut fi vazut intreg spectacolul.
 
Citeste si :  Toamna speciala la Ateneul Tatarasi. In prim-plan este maestrul Florin Piersic – GALERIE FOTO
Adauga un comentariu