Magazin

Si-a acoperit suvitele de par cu o folie subtire: Ce a obtinut la sfarsit, este de-a dreptul SURPRINZATOR: Toate femeile vor incerca ASTA de acum incolo!

Publicat: 14 mart. 2015
1
Stim cat te chinui sa iti faci bucle si mai mult sa vrei sa fie perfecte, ca la coafor.
Iata o metoda ingenioasa pe care multe dintre voi, poate,  nu o stiati. Chiar daca sunt multe feluri de ondulatoare pe piata, nu prea stii ce sa alegi sa se potriveasca cu textura parului tau, cu lungimea si forma. 
Tanara din filmuletul pe care ti-l prezentam mai jos se numeste Brittney H si iti arata o metoda interesanta de a-ti ondula parul. Fiind si modelul pe care exemplifica intreaga operatiune, vei intelege mai usor si poti pune si tu in practica acasa, scrie kanald.ro.

Vezi si Soarele si apa iti afecteaza parul 

Tot ce ai nevoie este o folie de aluminium subtire si o placa. Tehnica este foarte simpla si daca la prima incercare iti ia mai mult timp, vei vedea ca o data ce exersezi, vei reusi sa economisesti timp. Femeile sunt obisnuite cu ondulatoarele, insa vor sa incerce si ceva mai rapid si la indemana. Poti folosi doar placa pentru a-ti ondula parul, este la fel de simplu!
Adauga un comentariu