Magazin

Si-a baut mintile de cand i-a murit sotul. Acum se pregateste sa-l urmeze – FOTO

Publicat: 15 iul. 2015
O femeie de 48 de ani din Scotia mai are trei luni de trait, verdict teribil dat de medici dupa zece ani in care a abuzat de alcool. Hazel Birnie si-a pierdut sotul in urma cu zece ani, in urma unui accident cerebral. A ramas sa creasca singura cele trei fiice si a intrat intr-o depresie iremediabila. Femeia a inceput sa bea o cutie de vin pe zi, pentru face fata gandurilor negre, si a continuat acest obicei timp de zece ani.
Acum, Hazel a fost diagnosticata cu ciroza hepatica, iar medicii i-au spus ca mai are doar trei luni de trait. A acumulat fluide in zona stomacului si nu mai poate respira. Nu este considerata potrivita pentru un transplant de ficat, prin urmare nu mai are nicio sansa. „Este o moarte oribila, care vine cu incetinitorul. Nu-mi doresc ca cineva sa treaca vreodata prin asa ceva”, a spus femeia, care a lansat un avertisment pentru toti oamenii care abuzeaza de alcool.
Hazel regreta ca nu va mai prinde nasterea primului ei nepot, care va avea loc in decembrie. Mai mult decat orice, femeia regreta insa ca si-a supus familia la adevarate chinuri. „De suferit nu sufera doar alcoolicul, ci intreaga sa familia”, a concluzionat Hazel.
Adauga un comentariu