Stiri si curiozitati

Si-a dat demisia! Decizia neasteptata luata dupa infarctul lui Florin Busuioc!

Publicat: 01 ian. 2019

O schimbare a locului de munca la sfarsit de an 2018! Bineinteles, cei mai multi prefera sa isi faca astfel de planuri abia dupa ce intra in noul an, asta daca doresc sa ”urce” in cariera si cred ca – la un alt loc de munca – sansele sunt mai mari. Fiul lui Florin Busuioc a surprins pe toata lumea dandu-si demisia de la Spitalul Judetean din Targu-Mures.

Florin Jr. – baiatul din prima casnicie a lui Busu, cel care a trecut prin momente extrem de grele din cauza unui infarct – are alte obiective, in momentul de fata, asa ca a renuntat la slujba de asistent medical pe care o avea la Spitalul Judetean din Targu-Mures. El are un nou loc de munca, la un magazin de prezentare al unei companii din Targu-Mures care comercializeaza placi ceramice, faiante si obiecte sanitare.

De ce a stat Florin Busuioc atat de mult in spital?

Potrivit procedurilor, prezentatorul trebuia sa fie externat la aceasta ora din spital, insa familia a decis ca Busu sa mai stea, pentru siguranta lui. Actorul se va intoarce acasa, atunci cand nu va mai prezenta niciun risc. ”S-a hotarat, dupa o discutie cu medicii, sa nu se riste nimic, si actorul sa fie tinut sub observatie pe toata perioada investigatiilor, in plus, avea nevoie de liniste totala, fara vizite sau telefoane”, au spus aceleasi surse.loading...

Adauga un comentariu