Eveniment-Social

Si-a injunghiat cumnatul ca sa-si razbune sora

Publicat: 08 mai 2007
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:80467;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Vasile Binca, un barbat din comuna ieseana Lungani, a fost trimis in judecata pentru ca a incercat sa-si ucida cumnatul. Mai concret, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi l-au trimis in judecata pe Vasile Binca pentru comiterea infractiunilor de distrugere, violare de domiciliu si tentativa la omor. In noaptea de 21 spre 22 martie 2007, Vasile Binca a intrat in locuinta cumnatului sau Dumitru Tofan inarmat cu un topor, cu gandul sa-l omoare pe acesta din urma.

A spart geamurile si usa locuintei si a intrat in casa. Tofan dormea, insa a fost speriat de zgomotul provocat de agresor si s-a trezit. Buimac, acesta a fost lovit cu muchia toporului drept in cap. Fapta lui Vasile Binca s-a petrecut ca urmare a faptului ca in anul 2000 Dumitru Tofan si-a ucis sotia, adica pe sora lui Binca. Pentru acest fapt, Tofan a stat sapte ani in spatele gratiilor. „De la eliberarea din penitenciar, victima era permanent amenintata de catre inculpat pentru faptul ca i-ar fi omorat sora”, au precizat procurorii. Pe de alta parte, Vasile Binca a sustinut ca s-a intalnit cu victima in seara respectiva si dupa ce a fost lovit cu un par in cap a vrut sa se razbune. Trebuie mentionat ca victima cere despagubiri de 11.300 RON.

Comentarii
  • Am eu ce am, cu titlurile……… Catalin, in titlu spui ca : „Si-a injunghiat cumnatul ca sa-si razbune sora”, iar in material – victima – „….a fost lovit cu muchia toporului drept in cap.”

    AM CITIT BINEEE …………….. ??? Asta e …… Pa.

Adauga un comentariu