Magazin

Si-a luat inima in dinti si a apelat la ajutorul specialistilor

Publicat: 23 apr. 2013
1

O femeie din Marea Britanie sustine ca ar suferi de o afectiune care o face sa manance mese consistente in fiecare noapte, in timp ce doarme, fara a se trezi din somn.

Multa vreme britanica Lesley Cusack, in varsta de 55 de ani, nu si-a dat seama ce i se intampla, insa pana la urma a inteles ca, fara sa-si dea seama, manca pe rupte, noapte de noapte. Dovada ca a trecut pe la bucatarie si s-a servit cu ce a gasit prin frigider sunt urmele pe care le gasea dimineata, dar si kilogramele pe care le-a acumulat in timp, scrie Daily Mail.

Scenariul s-a repetat si tabloul arata mereu la fel –cutii desfacute, farfurii murdare, dar si pijamale patate cu urme de mancare. “Mereu gasesc urme de mancare ce duc jos, catre bucatarie sau uneori chiar in camera de zi (…) Au fost nopti in care ma trezeam cu dureri de stomac, ma simteam rau si gaseam resturi de mancare in pat si in jurul patului”, marturiseste femeia.

Britanica spune ca are aceasta problema de ani de zile, insa abia de curand si-a luat inima in dinti si a cerut ajutorul medicilor, sperand ca specialistii vor avea o solutie pentru problema ei.

Adauga un comentariu