Actualitate

Si-a nenorocit prietena dupa ce a condus beat un motoscuter

Publicat: 08 aug. 2016
1

Neatentia motoscuteristilor a iesit din nou in evidenta la inceputul acestei saptamani, cand in urma unui accident ce a avut loc in Targu Frumos, atat conducatorul unui astfel de vehicul, cat si partenera acestuia, au ajuns in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sfantul Spiridon” din Iasi. In accident nu a mai fost implicat niciun alt vehicul, iar in prezent politistii cerceteaza imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Barbatul, in varsta de 35 de ani, care era beat in momentul in care a ajuns la spital, s-a ales cu mai multe traume. Avea fracturi deschise la gamba, motiv pentru care medicii au hotarat sa il opereze si sa il interneze la Sectia de Ortopedie. Tanara care il insotea pe barbat, de 25 de ani, s-a ales cu contuzii multiple si traumatism complex la mana, pentru ca si-a pierdut trei degete in urma accidentului. A fost internata la Chirurgie Plastica. „A fost operata la Chirurgie Plastica. El va avea nevoie de zile indelungate de spitalizare, vorbim de o pierdere importanta de sange, va avea nevoie si de transfuzie„, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgente „Sfantul Spiridon”.

In ultima perioada, la acest spital se prezinta tot mai multe persoane care au fost ranite in urma unui accident de motoscuter. Unul dintre motive este si faptul ca multi motoscuteristi refuza sa poarte un echipament corespunzator de protectie.

Adauga un comentariu