Actualitate

Si-a operat Andreea Tonciu nasul coroiat? Imaginile care au pus capat poreclei „Rechinul”

Publicat: 10 iun. 2014

Andreea Tonciu a fost dintotdeauna tachinata pe seama nasului sau a carui forma lasa de dorit, insa bruneta s-a tinut tare si a declarat in repetate randuri ca nu are de gand sa si-l opereze niciodata.

Desi este recunoscuta pentru nasul ei coroiat, Andreea Tonciu pare ca si l-ar fi operat in secret. Cele mai recente fotografii publicate de bruneta pe contul ei de Facebook au stranit o adevarata controversa printre cei care ii urmaresc activitatea, scrie cancan.ro.

In imagini, nasul Andreei pare mult mai subtire, ceea ce a ridicat multe semne de intrebare, mai ales ca fosta asistenta TV a fost la un pas de a-si corecta defectul la o clinica din Turcia, in urma cu un an.

Atunci, iubita lui Nicolae Mitea a publicat pe pagina sa de Facebook fotografia simularii pe calculator a operatiei si si-a intrebat prietenii ce parere au despre schimbarea pe care a suferit-o, iar parerile au fost impartite. Daca unii dintre fanii sai considera ca nasul ii dadea un farmec special Andreei, altii i-au transmis ca a luat decizia corecta.

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a fost tinta glumelor referitoare la nasul sau si a capatat porecla de "rechinul".loading...

Adauga un comentariu