Local

Si-a pierdut nevasta la barbut! Jocurile acestor ieseni depasesc orice limita

Publicat: 18 nov. 2015
1

@ Cateva cupluri din Iasi au gasit o metoda inedita de a-si petrece timpul liber, alaturi de alte cupluri cu aceleasi orientari sexuale @ Jocuri si fantezii sunt puse in scena de „actori” ieseni @ Unele cupluri cer sau chiar ofera bani pentru ca fanteziile lor sa fie puse in practica @ Mediul online este locul in care se organizeaza totul

Sexualitatea din mediul online depaseste de multe ori limitele bunului simt, iar un „curent” se pare ca acapareaza din ce in ce mai multi membri. Cuplurile tinere, si nu numai, sunt dornice de senzatii tari, de aceea incearca sa intre in legatura cu persoane dispuse sa-si imparta viata sexuala cu ei. De aici a aparut schimbul de parteneri, iar la Iasi anunturile de acest gen sunt destul de numeroase. Cupluri de varste cuprinse intre 20 si 50 de ani posteaza anunturi prin care isi exprima dorinta de a cunoaste alte cupluri si de a imparti experientele sexuale.

„Suntem un cuplu tanar, dornic sa experimenteze lucruri noi. Avem 23 si 27 de ani si cautam un cuplu cu varste apropiate de ale noastre, pentru a ne juca impreuna. Cerem si oferim discretie maxima, cei interesati ne pot trimite un mesaj”, cam asa suna un anunt din mediul online. Prin acest gen de anunturi se cauta parteneri, fara a se cere sau a se oferi bani, dar exista multe anunturi care au tarife. Acest gen de anunturi sunt puse de persoanele care vor sa-si satisfaca dorintele sexuale si materiale in acelasi timp.

Orice este posibil daca esti in locul potrivit, la momentul potrivit

Contactat de catre reporterii BZI, un asa-zis cuplu care isi ofera serviciile sexuale, a enumerat un intreg lant de favoruri sexuale, toate contra cost. „Suntem din Iasi si avem 32 respectiv 37 de ani. Puteti veni singur sau insotit de partenera dumneavoastra, tariful este acelasi, de 250 de lei pe ora. Si eu si partenera mea putem sa participam separat, totul depinde de dorinta dumneavoastra. Partenera mea face sex total si e bisexuala, eu sunt heterosexual. Daca vreti sa ramaneti mai multe ore, putem vorbi despre pret”, sustine Radu, asa cum s-a recomandat.

In mediul online se vorbeste si despre cateva cluburi de swingeri, dar este destul de greu sa te infiltrezi printre ei. Cel mai simplu este sa consulti site-urile de profil, in care se posteaza anunturi de acest gen. De asemenea, exista site-uri unde swingerii isi relateaza fanteziile si propun anumite jocuri. De multe ori, aceste jocuri sunt jucate cu zaruri, iar cel care pierde primeste o pedeapsa, bineinteles sexuala. „Asteptam un cuplu in cuibusorul nostru de nebunii, sa jucam jocurile dragostei”, arata un alt anunt, din care se intelege foarte clar ca iti poti pierde chiar si sotia, pentru o noapte, la aceste jocuri ale dragostei. La nivel local, nu se cunoaste un numar exact al cuplurilor care fac schimb de parteneri, dar in mediul online se gasesc cateva zeci. Se zvoneste ca ar exista si cateva localuri din Iasi in care s-ar organiza petreceri cu swingeri, dar numele acestora nu este dezvaluit.

Comentarii
Adauga un comentariu