Magazin

Si-a pregatit inmormantarea dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Urmarea este SOCANTA – FOTO

Publicat: 25 iul. 2014
O femeie de 34 de ani, mama a doi copii, a petrecut doi ani din viata asteptand sa moara, dupa ce fusese diagnosticata cu o forma de cancer pentru care, spuneau medicii, nu ar fi existat tratament. Dupa ce si-a pregatit inmormantarea si le-a scris copiilor scrisori de adio, dupa ce a fost parasita de sot si rinichii i-au cedat din cauza chimioterapiei, a aflat ca va trai mult si bine, deoarece fusese diagnosticata gresit.
Denise Clarke a primit verdictul crud cand era insarcinata cu fiul cel mic, in varsta acum de 4 ani: cancer de col uterin. Dupa ce a nascut prematur si a inceut un tratament agresiv, femeia a reusit sa invinga boala, dar in noiembrie 2011 i s-a spus ca a devzoltat o masa canceroasa foarte mare in zona pelviana si ca viata ei nu mai putea fi salvata. Au urmat ani ingrozitori, in care Denise s-a pregatit pur si simplu pentru moarte, cu toate ca nu avea niciun fel de simptome, iar cancerul parea sa nu se manifeste. Femeia a decis sa mai mearga la un control si a aflat cu stupoare ca fusese diagnosticata gresit si ca masa canceroasa era de fapt o leziune de la tratamentul suferit dupa ce fusese diagnosticata cu cancer in 2010.
Pe cat a fost de bucuroasa sa afle ca de fapt nu era bolnava, pe atat de furioasa a fost pe medicii care i-au distrus doi ani din viata. Denise i-a dat in judecata si a primit despagubiri consistente din partea NHS Grampian. Asta mai ales ca, in incercarea disperata de a-si prelungi viata dupa ce primise diagnosticul de la clinica din Aberdeen, a cheltuit si 10.000 de lire pentru tratamente alternative la o clinica din Spania. Denise a primit despagubire o suma din cinci cifre, care nu a fost facuta publica, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu