International

Și-a scos sora pe un geam în timp ce casa ardea și s-a întors să salveze câinele familiei. Are 5 ani

Publicat: 14 feb. 2020

Noah Woods, în vârstă de 5 ani, și-a salvat familia de opt persoane dintr-un incendiu al casei din regiunea Bartow, Georgia. Un băiat din Georgia în vârstă de 5 ani s-a trezit în timp ce dormitorul în care se afla era mistuit de flăcări. Dar nu a intrat în panică, iar acțiunile sale au ajutat la salvarea întregii sale familii. Noah Woods este numit pompier de onoare și va primi vineri un premiu rar de salvare pentru eroica să fapta. Noah era unul dintre cei opt membri ai familiei care dormeau în casa lor din regiunea Bartow, Georgia, duminică. La un momendat, tânărul s-a trezit şi a observat că dormitorul în care se afla, era plin de flăcări. Noah împărţea dormitorul cu sora lui.

A sărit din pat, a apucat-o pe sora lui și a ieșit din casă prin singură ieșire disponibilă, o fereastră deschisă.
Dar Noah nu s-a oprit acolo – s-a întors să ia câinele familiei și l-a tras în siguranță. A fugit apoi lângă casa unchiului său pentru ajutor. Împreună, au alertat restul familiei.

Departamentul de pompieri saluta gestul lui eroic
„Am văzut copii care își alertează familiile înainte”, a declarat pentru CNN Dwayne Jamison, șeful departamentului de pompieri din județul Bartow „Dar pentru un copil de 5 ani să fie suficient de alert pentru a face acest lucru … este destul extraordinar.” Jamison a spus că incendiul a fost pornit de o priză electrică supraîncărcată în dormitorul lui Noe. Când au ajuns pompierii, l-au tratat pe Noe și alți patru membri ai familiei pentru arsuri minore și inhalare de fum.

„Prin harul lui Dumnezeu, toți cei nouă dintre cei dragi au reușit să iasă din casa noastră”, a spus bunicul lui Noe, David Woods, într-o postare GoFundMe. ”Dacă nu ar fi fost pentru Noah, s-ar putea să nu fim aici astăzi”.

Din cauza distrugerii căminului, familia a solicitat ajutor comunității din care fac parte, şi nu numai.
Departamentul de pompieri din regiunea Bartow îl va recunoaște vineri lui Noah ca pompier onorific al Bartow și îi va oferi un premiu de salvare de viață rezervat de obicei salvatorilor profesioniști.

Chiar și guvernul Georgiei, Brian Kemp, a auzit despre acțiunile eroice ale lui Noe. Jamison va citi o scrisoare la ceremonia de vineri oferită de guvernator. Tânărul Noah a arătat că și un copil de 5 ani poate fi un erou.loading...

Adauga un comentariu