National

Si-a ucis mama cu BESTIALITATE, a mutilat-o si a scos-o dezbracata in fata casei – VIDEO

Publicat: 04 oct. 2012

O batrana din comuna Calinesti din judetul Arges a fost omorata cu bestialitate de fiul sau de 52 de ani, pentru ca femeia a refuzat sa ii dea bani de bautura. Dupa cateva pahare, cearta dintre cei doi a degenerat. Barbatul si-a lovit mama in cap cu o sapa, potrivit rtv.net. Femeia a murit pe loc.

Un barbat de 52 de ani si-a omorat mama de 80 de ani pentru ca batrana a refuzat sa ii mai dea bani de bautura. Barbatul a omorat-o, a desfigurat-o, dupa care a scos-o dezbracata in fata portii.

Barbatul nu avea serviciu si traia din pensia mamei lui. Era cunoscut ca fiind violent, mai ales cand bea. Cei doi s-au certat miercuri noaptea si fiul a lovit-o pe femeie de cateva ori cu sapa in cap.

Dupa ce a omorat-o, a tarat-o in afara curtii, unde a lasat-o complet dezbracata, potrivit rtv.net. Speriati de tipetele femeii, vecinii care au auzit cearta celor doi au sunat la 112 si au anuntat ce se intampla. Medicii a gasit-o afara, desfigurata, si nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

„Am gasit o persoana cu fata mutilata, pe trotuar in afara casei. Am fost anuntati de agresiune. Nu am stiut despre ce e vorba. Pe urma a sunat colega si a cerut sa mearga doamna doctor pentru constatare de deces”, a declarat Elena Mihalcea, Ambulanta Arges.

Legistii spun ca in urma loviturii era imposibil sa mai traiasca. Agresorul a fost dus la politie pentru audieri. El este recidivist, a mai facut inchisoare pentru tentativa de omor si a fost eliberat acum cinci ani.

„Motivul conflictului a fost cearta pe bani, el cerea din pensia mamei lui. Se pare ca are toate pacatele celor fara ocupatie: si betiv si fara familie si scandalagiu”, a declarat Ion Anghelescu, procuror criminalist.

Cel mai probabil fiul batranei va fi arestat pentru omor calificat. El ar putea sta in inchisoare de data aceasta pana la 25 de ani de inchisoare.loading...

Adauga un comentariu