International

Si-au dat fiica la schimb pentru o masina! Ce a urmat e de neconceput!

Publicat: 06 sept. 2012
1

Un cuplu si-a dat fiica la schimb pentru o masina second-hand. Dar asta nu este cea mai socanta parte a povestii. Dupa ce a fost luata, fata, acum in varsta de 23 de ani, a fost tratata ca o sclava, fiind abuzata fizic si psihic timp de trei ani.

Sabrina, dupa a fost numita de politistii francezi, a ajuns intr-o tabara de imigranti de langa Paris, dupa ce parintii ei au evaluat-o la 800 de euro si au dat-o pentru o masina. Aici a fost fortata de catre Franck Franoux si concubian lui, sa locuiasca intr-un fel de adapost, in conditii insalubre. Mai mult, cei doi o abuzau sexual in fiecare zi. In unele zile o ardeau cu fierul de calcat sau cu tigari si o puneau sa aiba grija de cei sapte copii ai lor. Daca fata nu ii asculta o bateau cu tije metalice sau bete. La un moment dat au inceput sa o prostitueze.

Atunci cand fata s-a imbolnavit, cei doi au abandonat-o intr-un spital din Paris, intr-o stare jalnica. Medicii au declarat ca nu avea dinti deloc, avea cicatrici pe tot corpul si cantarea 40 de kilograme.

Tatal fetei a fost condamnat la 20 de ani in inchisoare, mama ei la 8 ani, in timp ce „animalel” care au chinuit-o timp de trei ani au fost condamnati la 30 de ani de inchisoare.

Tags:
Comentarii
Adauga un comentariu