Actualitate

Si ei si-au reglat conturile in plina strada

Publicat: 17 iul. 2012

Oana Zavoranu si iubitul ei, Razvan, au fost protagonistii unui scandal-monstru, in public, weekendul trecut. S-au certat, au urlat unul la altul, iar la final el a plecat de acasa, lansand-o in urma pe Oana nervoasa, doar in chiloti si sutien, pe mijlocul strazii. Nu sunt insa sunt singurele vedete care s-au dat in spectacol in acest mod. Firi impulsive, vedetele uita de statutul pe care-l au in momentul in care au dispute cu partenerii de viata sI pornesc scandaluri monstruoase in public, fara sa le pese de ochii indiscreti ai celor din jur.

Daca unii dintre ei se dezlantuie total, atat din punct de vedere verbal, cat sI fizic, ajungand la injuraturi mai ceva ca la usa cortului si la "carat" de palme, pumni si picioare, altii sunt ceva mai "modesti". Cateva replici acide, o mimica suparata sau nervoasa sau niste gesturi de respingere sunt de ajuns ca sa ne dam seama ca avem de-a face cu o cearta in cuplu. Oana Zavoranu a oferit un spectacol de zile mari trecatorilor de pe strada pe care locuieste in momentul in care s-a certat cu iubitul si s-a urcat aproape dezbracata pe masina lui, insa nu este nici pe departe prima vedeta care are o disputa in public.

Adela Popescu si Radu Valcan s-au certat inainte de Craciun


Aflati impreuna la cumparaturi, chiar pentru a achizitiona bradul de Craciun, Adela sI Radu au avut cateva divergente de opnie, care au generat o mica disputa. Semn ca el a fost cel care a suparat-o pe ea, Adela n-a ezitat sa-si arate indignarea afisand o fata posomorata, mergand cativa pasi inaintea iubitului sI tragandu-si mana in momentu lin care el a incercat sa o impace.

Raicu si Chirila s-au sicanat cu masina in trafic

Protagonistii unei iubiri cu nabadai, Andreea Raicu sI Tudor Chirila s-au certat sI s-au impacat de multe ori, avand dispute chiar sI in vazul lumii, pe strada. SI nu oricum, ci intrr-un mod original fata de celelalte vedete implicate in scandaluri pe strada. Extrem de nervosi in urma unei certe, Chirila a sicanat-o pe Andreea in trafic pana in momentul in care aceasta a acceptat sa-l primeasca in masina ei, pentru o discutie.

Andreea Spataru, batuta in plina strada de Boschet

Incidentul petrecut in vara anului 2008 a zguduit lumea mondena, fiind primul de acest gen in care a fost implicata o vedeta. Desi se despartise de cateva luni de Ion Cojocea, alias "Boschet", Andreea Spataru a fost agresata de acesta, pe strada, chiar dupa ce mai avusesra o disputa violenta in fata sectiei 1 Politie. Cojocea i-a vandalizat masina, a tras-o de par sI chiar a vrut sa o loveasca cu pumnul, noroc ca au intervenit caticva martori care au aplanat totul.


Horia si Mariana Moculescu s-au certat violent

Neintelegerile dintre Mariana sI Horia Moculescu sunt vechi de cand lumea sI pamantul sI era inevitabil ca cei doi sa nu fie fotografiati in timpul unei altercatii verbale sI in mijlocul strazii. In timp ce Mariana urla o serie de reprosuri, compozitorul si-a pierdut cumpatul sI i-a raspuns pe acelasi ton rastit, tot el fiind sI cel care a reusit performanta de a aplana conflictul.

L-a palmuit pe Cristi Marin

Fosta sotie a lui Horia Moculescu a acuzat de multe ori violenta fizica din partea iubitului ei, Cristi Marin, iar in toamna anului trecut au oferit o astfel de reprezentatie in fata unui club. Extrem de nervosi, cei doi s-au injurat, si-au aruncat cuvinte grele, s-au zgariat sI s-au palmuit, reusind sa fie despartiti abia dupa cateva minute bune.

Kamara s-a rastit la iubita

In relatia plina de suisuri sI coborasiri pe care Kamara a avut-o cu Ramona Naca nu putea lipsi sI o cearta, in public. Aflati undeva aproape de casa artistului, Kamara a fost deranjat cu ceva de catre iubita sI a inceput sa se rasteasca la ea sI sa gesticuleze specific unui om nervos. Cum probabil si-a dorit sa stopeze acesta disputa, bruneta a preferat sa lase capul in pamant sI sa nu comenteze nimic.


Maria Buza si-a certat sotul, pe strada

Actita a avut o discutie aprinsa cu sotul ei la telefon sI, vizibil nervoasa, a inceput sa vorbeasca pe un ton ridicat. De indata ce barbatul si-a facut aparitia in locul stabilit, Maria Buza a pornit o cearta aprinsa, a gesticulat haotic, cu mainile, insa sotul ei s-a aratat aproape indiferent fata de nervozitatea Mariei.


Ropotan a luat-o de par pe Raluca Ogica

Aflati la o plimbare, in Herastrau, Raluca Ogica sI Adrian Ropotan au dat din joaca in plans, intr-un interval de numai cateva secunde. Enervat de catre bruneta, fotbalistul a tras-o violent de par, ce-i drept, cam cu zambetul pe chip. Nervoasa in urma gestului iubitului, Raluca si-a luat revansa sI l-a lovit cu piciorul, pe fotbalist.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit