Stiri

Si Vodafone ofera internet gratuit

Publicat: 10 nov. 2011

Modelul internetului gratuit in statiile de metrou a mai fost implementat de un operator. Astfel, incepand de miercuri, toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet – utilizatori de cartele, abonatii sau alte servicii de date – au acces la internet gratuit pe telefoanul mobil, laptop sau tableta. Alti doi mari operatori, RCS&RDS, in octombrie, si Orange, la inceputul lui noiembrie, mai ofera acces gratuit.

Daca esti client Vodafone si nu ai activat nicio optiune de acces la internet, o poti face apeland gratuit *NET#.

Vodafone precizeaza : „Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou”

Anuntul apare dupa ce in luna octombrie RCS&RDS a anuntat ca ofera gratuit acces la internet in toate statiile de metrou prin intermediul retelei proprii de hotspoturi, chiar daca esti sau nu client al companiei. Internetul gratuit se poate accesa timp de o ora, sau nelimitat pentru clientii RCS&RDS.

Al doilea operator care a oferit internet gratuit la metrou a fost Orange. Operatorul a anuntat ca toti clientii, abonati sau prepaid, pot accesa gratuit internetul la metrou, inclusiv in tuneluri, indiferent de conexiune (EDGE, 3G sau 3G+). Aceasta oferta este valabila pana la sfarsitul anului.loading...

Adauga un comentariu