Stiri Turism

Sibiul, promovat la doua targuri europene de turism

Publicat: 19 ian. 2012
9

La cele doua evenimente s-au impartit peste 4.000 de harti, pliante si brosuri despre Sibiu.

Orasul Sibiu a fost pro­movat zilele acestea la doua targuri europene de turism, unde participantii au primit peste 4.000 de brosuri, plian­te si harti ale orasului, anunta Primaria Sibiu.

Primul a fost Ferien Messe Wien – Internationale Messe für Urlaub, Reisen und Frei­zeit, un targ care se adre­seaza in ega­la masura publi­cului si opera­torilor in turism si care inregis­treaza la fiecare editie peste 700 de expozanti din peste 70 de tari, iar editia precedenta s-a bucurat de prezenta a peste 116.000 de vizitatori.

Chiar in aceste zile, are loc la Stuttagart CT – Die Urlaubs­messe, un targ des­tinat pre­ponderent publicului care cau­ta oferte de vacante si petre­cerea timpului liber. Eveni­mentul se desfasoara pe o su­pra­fata expozitionala de 105.000 m2 si se bucura de participarea a peste 1850 de expozanti ce provin din 100 de tari. La editia de anul trecut 220.000 de vizitatori au cautat oferte pentru calatorii de vacanta.

Pe langa materialele care promoveaza obiectivele tu­ristice ale orasului, parti­cipantii la targ primesc si brosuri de prezentare a unitatilor de cazare din mu­nicipiul Sibiu.

Adauga un comentariu